Annonce
Digitalt

Test: HyperX dropper donglen med CloudX Stinger Core Wireless

HyperX CloudX Stinger Core Wireless er - trods det utroligt lange navn - et no-nonsense gaming headset, der bare gør dét, det skal og fungerer uden problemer. Det forbinder trådløst til de nye Xbox Series X|S-konsoller, uden brug af dongle, har en fornuftig batteritid, intuitiv kontrolknapper og -hjul på selve headsettet og et komfortabelt fit. Pr-foto
HyperX er aktuel med et nyt trådløst headset til Xbox Series X|S, CloudX Stinger Core Wireless, og denne gang helt uden dongle

Da Xbox Series X|S og PlayStation 5 så dagens lys i slutningen af 2020, var det som et jordskælv, der snart efter blev fulgt af en tsunami af headsets og andet udstyr til de nye konsoller.

Når det kommer til Xbox Series, så er det imidlertid ikke så ligetil at gøre headsettene trådløse. Microsoft har dog vist vejen med deres eget fremragende trådløse headset, men mange tredjepart producenter har set sig nødsaget til at sælge en dongle med for at kunne forbinde trådløst til den nyeste konsol fra Microsoft.

Det gjaldt også HyperX, da de lancerede CloudX Flight Wireless tidligere i år, men nu er HyperX aktuel med CloudX Stinger Core Wireless, der – som navnet antyder – er trådløst, og denne gang helt uden dongle.

Annonce

No nonsense gaming

HyperX CloudX Stinger Core Wireless kalder jeg Stinger Core herfra, for navnet er simpelthen for langt og knudret til at gentage. Men hvad Stinger Core mangler i ligetil navngivning, kompenserer headsettet for i funktionalitet og brug.

Stinger Core er et no-nonsense gaming headset, der bare gør det, headsettet skal. Når du tager headsettet i brug, forbinder du let til Xbox Series, som man gør med en ny controller, der tages i brug første gang. Og når det er gjort én gang, er det efterfølgende bare at tænde for headsettet, når det skal bruges, og så er du i gang.

HyperX Stinger Core Wireless ligner det officielle Xbox Wireless-headset i både "størrelse og gørelse", og på prisen er der heller ikke langt mellem de to. Hvilket et man foretrækker, vil være en smagssag, og jeg vil anbefale, at man prøver begge, før man køber. Pr-foto

Stinger Core minder om Flight i udseende og design. Det er således primært udført i sort plastik, prydet med grønne detaljer. Der er kunstlæder med hukommelsesskum underneden på ørerne og ved hovedbunden, og fordi headsettet ikke er for stift, sidder det behageligt uden at trykke. En vægt på bare 275 gram gør også sit for at minimere belastningen. Batteritiden er opgjort til 17 timer, og løber man tør, tager det tre timer at få fuld power på igen. Det er selvfølgelig med USB-C, at man lader headsettet op.

Annonce

Prisbasker

Stinger Core har 40 mm drivere, der giver en god, sprød lyd med en nøjagtig detaljegrad og god rumfølelse. Headsettet er velegnet til skydespil, hvor de retningsbestemte lyde er afgørende, men håndterer også fint tale- eller musik-tunge spil, som RPG og sportsspil. Stinger Core er med andre ord et fint allround-headset, der ikke taber pusten.

Der er en støjreducerende mikrofon på Stinger Core, som aktivt lukker baggrundsstøj ude, men lader din tale komme klart og tydeligt igennem. Så den del fungerer også, som den skal.

Der er op til 20 meters forbindelse på Stinger Core, og jeg har i testen her ikke oplevet nogen udfald.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Alt i alt er HyperX CloudX Stinger Core Wirelesss til trods for det lange navn en utrolig simpel oplevelse; headsettet fungerer bare, som det skal, uden det store postyr. Det overrasker egentlig ikke, hvis man har prøvet headsets fra HyperX før, så den største overraskelse for mig var prisen på under 1000 kroner.

I skrivende stund kan jeg finde headsettet helt ned til 800 kroner – cirka det samme som det officielle headset. Det er en skarp pris, og de to headset minder da også meget om hinanden. Hvis muligt vil jeg anbefale, at man prøver begge før køb, da det i sidste ende er personlig præference, hvilken af de to man foretrækker.

Annonce
Digitalt

Vinyl anno 2022: Sådan kan du gøre din gamle pladespiller trådløs

Annonce
Digitalt

Test: Elegante højtalere til kontoret får maksimal lyd ud af minimal plads

Annonce
Digitalt

Test: Moto G pakker et lækkert display og imponerende kamera til en konkurrencedygtig pris

Annonce
Erhverv For abonnenter

Maskinfabrik har gode tider: Leverede bedste regnskab nogensinde

Navne For abonnenter

BK Hertz' mangeårige ejer og manufakturhandler med stort M er død: Bent Kærgaard blev 78 år

Lemvig

Corona satte ny rekord i Lemvig

Erhverv For abonnenter

Den største enkeltinvestering i 60 år: Nu kan vi arbejde langt hurtigere

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Leder For abonnenter

Der er noget helt galt i Lemvig, hvis man holder kæft og lader voldsforbrydere gå fri

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Lemvig

Der var masser af vidner til grov voldssag, men ingen ville sige noget: Politiet kommer med kraftig opfordring

Holstebro For abonnenter

Da Poul Henning pludseligt døde, reddede han fem andre: - Det er uretfærdigt, men tænk på dem, som fik deres kære med til juleaften på grund af ham

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Navne For abonnenter

Katja fra Struer: - Vores forhold blev cementeret, da vi sejlede til Sydgrønland i en lille båd i stiv kuling

Holstebro For abonnenter

Gødstrup har 409 enestuer - men kun de 330 forventes brugt: Få historien om de tomme stuer og mosen, der var en and

Vestjylland

Jysk Energi melder alt klar til elbilerne

Annonce