Annonce
Digitalt

Test: Pebble V3 opgraderer lyden på skrivebordet

Pebble V3 er nogle endda meget prisbillige skrivebordshøjtalere, som gør præcis det, de lover; de giver markant bedre lyd til arbejdet, end de indbygningshøjtalere, der er i computeren. Pr-foto
Creative har designet Pebble V3 målrettet til skrivebordslyden og målrettet dine ører
Annonce

Pebble V3 fra Creative er et sæt utroligt billige højtalere, der gør en markant forskel fra de indbyggede højtalere i din computer.

De er skræddersyet til at stå vedsiden af computeren på dit skrivebord og sende lyden op mod dine ører. Den runde form mindsker resonans i højtalerne, og lyden bliver skudt skråt opad mod brugeren af computeren i stedet for ud i rummet.

Pebble V3 fylder nærmest ingenting og er designet, så de skyder lyde skråt opad direkte mod ørerne. De får både strøm og lyd via ét kabel, nemlig usb-c. Pr-foto

Lyden er overraskende god for størrelsen og ikke mindst prisen, og de vil være en klar opgradering ift. de indbyggede højtalere, du finder i diverse computere. De er pæne at se på, og så kræver de ingen særskilt strømkilde, men får både lydsignal og strøm via usb-c.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen indeholder affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Pebble V3 kan i skrivende stund købes for 169 kr., og til den pris er det svært at finde bedre lyd. Arbejder du ofte ved en computer og vil høre podcasts, radio eller musik imens, så er det værd at se nærmere på Pebble V3.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Blev bestjålet ved fødselsdagsfest

Lemvig

Det kan blive meget værre endnu

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Annonce