Holstebro

Thestrup-afbud: Kan du genkende, hvem der overtager rollen?

<p>Kirsten Lehfeldt og Søs Egelind træder ind i rockmusicalen, når den tager på danmarksturné. Det skulle være Søs til venstre. Pressefoto.</p>

Ole Thestrup har meldt afbud til De 3 Musketerer. To personer tager over.

Kan du gætte det ud fra billedet til denne artikel - eller bliver du nødt til at læse denne tekst for at finde ud af, hvem der tager over for Ole Thestrup?

Du er undskyldt, hvis du må læse for at finde svaret, for det er ikke helt let at se. Men det bliver ikke en person, men to, der tager over efter Ole Thestrup, da han i december grundet sygdom måtte melde afbud til rollen som musketérkaptajn Treville i De 3 Musketerer. Kirsten Lehfeldt og Søs Egelind træder ind i rockmusicalen, når den tager på danmarksturné.

Den 14. februar drager forestillingen på danmarksturné med makkerparret Søs og Kirsten på rollelisten. Der bliver dog ikke tale om, at de to hopper ind og ud af scenen - de to komikere deler i stedet turnéens forestillinger mellem sig.

Spørgsmålet er så, hvilken skuespiller Holstebro får, når De 3 Musketerer spiller i Musikteatret fra den 19.-21. februar? Det bliver Søs Egelind, der tager Holstebro samt Randers, Viborg, Herning, Skive, Esbjerg, Vejle, Sønderborg samt Horsens.

Kirsten Lehfeldt har fire forestillinger i Aarhus, Frederikshavn, Aalborg og Albertslund.

De 3 Musketerer spiller frem til 1. februar på Østre Gasværk i København, hvorefter den fra den 14. februar til 12. marts er på turné.

»Hvem kunne være bedre til at styre denne musikalske festforestilling end Søs og Kirsten? De to garvede skuespillere vil på skift udfylde rollen som Treville med masser af rock'n'roll-attitude, knivskarp komik og hårdtpumpet testosteron,« siger instruktør Frede Gulbrandsen i en pressemeddelelse.

0/0

Tophistorier

Annonce
Kultur For abonnenter

Det eneste ønske, der ikke blev opfyldt, var et bevægeligt drageskelet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Bil kilede sig fast i anden bil

Lemvig For abonnenter

Nu kan nye elever blive kørt til og fra friskole

Tophistorier

Holstebro

De er fra Grønland, på uddannelse i Holstebro - og takker for Trumps tilnærmelser

Lemvig

Turist-tallet overgår rekorden

Portræt For abonnenter

Dansemusen der fandt ud af, at hun hellere ville være bag scenen

Lemvig

Foreningen Klimatorium: - Vi skal nok få medspillere

Lemvig

Den gemte og glemte fjord kommer frem i lyset: Naturpark indvies på søndag

Annonce