Annonce
Holstebro

Landbruget flager for fællesskabet: Hør Thomas fra Skave synge for folket

Holstebro-Struer Landboforening vil sende en hilsen til samfundet ved at sætte flag på traktorerne frem til påske. Pressefoto: Landboforeningen
Landboforening opfordrer landmænd til at fejre fællesskabet ved at sætte flag på traktoren. Thomas Birkedal topper med en sang

HOLSTEBRO/STRUER: Landbruget har generelt holdt lavt profil under corona-krisen - og koncentreret sig om at producere fødevarer.

Men midt i en krisetid har Holstebro-Struer Landboforening alligevel fundet på en anden måde at sende en hilsen til hele folket - og måske trække lidt i smilebåndet.

Frem til anden påskedag opfordrer landboforeningen til at sætte et flag på traktoren som en hilsen - og samtidig lægge et foto op på Sagros facebookside.

En af dem, som allerede har taget det til sig er Thomas Birkedal, som arbejder ved Skave Maskinstation. Han har før underholdt hele Danmark, mens han styrer sin traktor - og denne gang er det med sangen "Jeg sætter flag på min traktor", som lyder lige fra hjertet.

Allerede fredag havde sangen haft over 28.000 visninger. Se videoen herunder.

Annonce

Vi er lykkelige

Vi er lykkelige over at have muligheden for at passe vores arbejde og holde hjulene i gang, lyder det fra landboforeningen med Kristian Gade er formand. "Vi er taknemmelige over den frihed, vi oplever i traktoren. Vi hylder det danske sammenhold. Vi fejrer foråret" lyder budskabet fra landboforeningen.

I øvrigt fejrer Holstebro-Struer Landboforening i år 200 års jubilæum, og det vil blive fejret med en bog og en stribe arrangementer.

I begyndelsen af maj vil der blive sået blomstermarker ved indfaldsvejene til Struer og Holstebro, og når blomsterne står i fuldt flor, er alle velkommen til at plukke en markbuket, lyder invitationen fra landbruget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce