Annonce
Lemvig

Thomas Henriksen er blevet eneejer af eGastro

Thomas Henriksen (tv) og Peter Mortensen grundlagde eGastro i 2012. Nu er Thomas Henriksen blevet eneejer, men de to fortsætter samarbejdet. Pressebillede

Lemvig: Thomas Henriksen er blevet eneejer af eGastro, der blev grundlagt af Thomas Henriksen og Peter Mortensen tilbage i 2012. Det er siden den 1. juni, at Thomas Henriksen har været alene ved roret.

- Vi har haft en fest, men døgnet har simpelthen ikke timer nok. Jeg har behov for mere tid til at koncentrere mig om min kerneopgave – Slagter Mortensen – og ønsker at prioritere familien, siger Peter Mortensen.

Det får ingen konsekvenser for samarbejdet mellem Slagter Mortensen, Ostehuset og eGastro.

Annonce

- Man kan købe de samme varer, som man altid har kunnet på eGastro.dk, og Peter og jeg fortsætter vores tætte samarbejde, venskab og vil arbejde sammen om nye tiltag, produkter og så videre, siger Thomas Henriksen.

Det var nærmest en dansk verdensnyhed, da Thomas Henriksen og Peter Mortensen begyndte at sælge slagtervarer på nettet i 2012 på eGastro.dk.

- Selv om det kun er otte år siden, var internethandlen ikke så udbredt som i dag, og vi blev nødt til selv at finde ud af, hvordan man rent praktisk skulle lave webshoppen, siger Thomas Henriksen.

Deres koncept vandt i 2015 den prestigefyldte iværksætterpris Ivækstprisen, og siden er det gået slag i slag for eGastro, der siden 2018 har befundet sig i de tidligere Alta-lokaler i Ågade i Lemvig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Hanstorken anses for at være enkemand

Debat For abonnenter

Nedgravede mink: Det er klogt at rive plasteret af, så smerten er overstået med det samme

Annonce