Annonce
Sport

Thomasberg er gået i hjemmekarantæne: Konen er smittet med coronavirus

Thomas Thomasberg er allerede i gang med et testforløb for at finde ud af, om han er smittet med coronavirus. Arkivfoto: Ole Nielsen
Randers FC-træneren kommer tidligst tilbage på træningsbanen fredag, efter at hans kone henover weekenden er konstateret smittet med coronavirus.
Annonce

Mejrup: Randers FC kommer til at undvære cheftræner Thomas Thomasberg på træningsbanen i de kommende dage.

Den 46-årige fodboldtræner er gået i karantæne i hjemmet i Mejrup, efter at hans kone henover weekenden er blevet testet positiv for coronavirus.

- Vi har fulgt alle de forholdsregler, vi har skullet, siden vi fik mistanke om, at min kone kunne være smittet med coronavirus. Jeg tog hurtigt en lyntest, som var negativ, og nu får jeg svar på den næste test mandag eftermiddag og skal så testes igen på fjerde- og sjettedagen, siger Thomas Thomasberg mandag formiddag til Randers Amtsavis.

Det betyder, at han kan være tilbage på træningsbanen igen fredag, hvis alle test ellers er negative. Men viser det sig, at Thomas Thomasberg tester positiv, kommer han ikke med til kampen på søndag i Lyngby.

Annonce

Manglende lugtesans

Han fortæller, at hans kone har problemer med lugtesansen, men at hun efter omstændighederne har det godt.

Selv føler han sig heller ikke syg.

- Det er ikke sådan, at vi går rundt og er bekymrede. Der er ingen af os, som er dårlige. Men jeg har svært ved at bedømme, om jeg også er smittet med corona. Der er lidt ømhed i kroppen og en følelse af, at hovedet er lidt tungere. Men der går nok også lidt paranoia i den, når jeg ved, at min kone er smittet. Jeg har svært ved at vurdere det. Men hvis jeg også er smittet, så er det jo bare sådan, at det er, siger Thomas Thomasberg.

Indtil Thomas Thomasberg kan vende tilbage til Randers FC, står det øvrige team omkring holdet for træningen under ledelse af assistent-træner Rasmus Bertelsen.

- Det er vi helt rolige ved. Det kommer til at foregå helt som normalt på træningsbanen, og Thomas Thomasberg vil dagligt være i kontakt med det øvrige trænerteam over telefonen, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Annonce

Stoler på teamet

Selv er Thomas Thomasberg heller ikke bekymret over for en stund at overlade trænertøjlerne til Rasmus Bertelsen og kompagni.

- Der er ingen, der er uundværlige, og det er jeg heller ikke. Med den måde, vi kører det på, kommer der ikke til at være den store forandring at mærke for spillerne på træningsbanen. Vi har også mulighed for at kunne filme noget af træningen, så jeg kan følge med på den måde, siger Thomas Thomasberg.

- Skulle det vise sig, at jeg ikke kan komme med til kampen mod Lyngby på søndag, vil jeg selvfølgelig være ærgerlig over det. Men Rasmus og de øvrige i teamet er fuldstændig inde i  tankegangen omkring, hvordan vi gerne vil spille. Så det er jeg ikke bekymret for. Jeg stoler fuldt ud på de folk, jeg har omkring mig, lyder det videre fra Randers FC-træneren.


Der er lidt ømhed i kroppen og en følelse af, at hovedet er lidt tungere. Men der går nok også lidt paranoia i den, når jeg ved, at min kone er smittet. Jeg har svært ved at vurdere det. Men hvis jeg også er smittet, så er det jo bare sådan, at det er.

Thomas Thomasberg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce