Annonce
Sport

Thomasberg ikke på bænken mod FC København: Vil ikke misse sønnens konfirmation

Randers FC's Mejrup-bosatte cheftræner Thomas Thomasberg kommer ikke til at sidde på bænken, når kronjyderne søndag spiller mod FC København. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Thomas Thomasberg er ikke at finde på sidelinjen, når Randers FC søndag møder FC København. Fodboldtræneren bliver hjemme i Holstebro for at fejre sin yngste søns konfirmation.

Mejrup: Randers FC spiller søndag mesterskabsspillets sidste hjemmekamp, hvor de får besøg af FC København.

Et opgør, hvor Randers FC skal gøre alt for at holde liv i de europæiske muligheder og samtidig kan spolere guldambitionerne hos københavnerne.

De bestræbelser bliver med assistenttræner Rasmus Bertelsen som vikar i cheftrænerstolen, da Thomas Thomasbergs yngste søn skal konfirmeres selvsamme søndag.

Annonce

Der venter Rasmus en anden kaliber modstander søndag, men jeg håber da, at han kan fastholde sit pointsnit, for så skal jeg da overveje at tage nogle flere kampe hjemmefra.

Thomas Thomasberg, cheftræner i Randers FC

- Det er en vigtig kamp, så det er selvfølgelig træls at gå glip af, men det er værre at misse sin søns konfirmation. Det er én gang i livet, og jeg ville have det yderst dårligt med mig selv, hvis jeg ikke var der til sådan en stor familiebegivenhed, siger Randers FC-chefen, der er bosat i Mejrup.

Som cheftræner slipper man bare ikke sådan lige Randers FC på en kampdag. Hvordan det helt præcis skal løses, er dog ikke aftalt med kone eller konfirmand endnu.

- Kampen kommer til at være et eller andet sted i baghovedet, men det er ikke sådan, at vi alle skal sidde foran fjernsynet. Måske kan vi nå en lille pause undervejs, hvor vi kan følge lidt med, men det er ikke planlagt endnu, siger Thomas Thomasberg.

Ingen ændringer

En ting er til gengæld sikker. Cheftræneren kommer ikke til at blande sig fra afstand. Det ansvar får Rasmus Bertelsen helt og holdent med udgangspunkt i den strategi, som trænerteamet på normalvis har udarbejdet inden.

- Der er selvfølgelig en cheftræner af en grund, men spillerne ved også godt, at ansvaret er delt ud, og vi alle kører i samme retning. Der er jo ingen, som skal noget helt andet, end de plejer, så den tryghed har spillerne stadig, siger Thomas Thomasberg.

Vikaren gør da heller ikke noget stort nummer ud af søndagens rolle.

- Jeg skal selvfølgelig stå med den sidste peptalk i omklædningsrummet, ligesom der er de taktiske justeringer før kampen og i pausen, men vi har et bredt trænerteam, så vi er dækket godt ind, siger Rasmus Bertelsen, som tager hele oplevelsen med ophøjet ro.

- Det er sgu ikke anderledes end normalt. Rollen er lidt en anden, men det betyder ikke noget for mig. Jeg glæder mig altid til en kamp, og det er hverken mere eller mindre søndag, lyder det fra den midlertidige afløser.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Fjern det pudebump: Kate og Pouls hus slår revner - og de lever med larm og rystelser

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Lemvig-købmand er klar med udvidelse: Mange har sagt tillykke

Leder For abonnenter

Det er helt vildt, så mange der har problemer med spil - et forbud mod spilreklamer virker mere og mere som en fornuftig løsning

Lemvig

W for Vrist - har skiltemand haft lidt for travlt?

Lemvig

Selv om det er en alvorlig sag bliver det også underholdende

Statsministeren til valgmøde: - Jeg kan godt se for mig, at vi skal have mere værnepligt

Kultur

Dorte var på scenen for første gang: - Vi fandt sammen som et band over et par flasker rødvin

Lemvig For abonnenter

Ny fond bevilger penge til sø-restaurering: Vi har faktisk fået mere end vi har bedt om

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Sport

Lynet fra Lemvig slår til igen: Smadrer 39 år gammel dansk rekord

Lemvig

Porup får nu indflydelse uden for banen

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Vestjylland

Efter amputationsskandalen: Fyret koncerndirektør afløses midlertidigt af to personer fra egne rækker

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Vestjylland

Region Midtjylland lukker en række teststeder: Her kan du stadig blive testet for corona

Annonce