Annonce
Navne

Thorbjørn fra Struer stiller op til valget

Thorbjørn Jacobsen. Pressefoto
Liberal Alliance i Struer opstiller Thorbjørn Jacobsen som kandidat til regionsrådsvalget.

Struer: 40-årige Thorbjørn Jacobsen fra Struer opstiller til regionsrådsvalget for Liberal Alliance. Dermed vil han være at finde på begge stemmesedler til valget i november, skriver partiet i en pressemeddelelse.

Blandt mærkesagerne finder man den kæmpe udfordring, som det er i sundhedsvæsenet med de evindelige ventelister. Man har længe givet patienter mulighed for at søge private tilbud, og det mener Liberal Alliance sagtens, at vi kan udvide. Når pengene følger borgeren, kan man give mulighed for, at borgeren får en bedre og hurtigere service.

- I dag opstår der desværre en del kassetænkning mellem region og kommune. Regionerne vil gerne have patienterne hurtigt hjem, og kommunerne vil det modsatte. Begge systemer forsøger at optimere sin egen økonomi, og i virkeligheden så burde det være borgeren der skal i centrum. Det skal der gøres op med, siger Thorbjørn Jacobsen i pressemeddelelsen.

Annonce

Thorbjørn støtter desuden en mindstealder for omskæring. Så længe dette ikke er på plads fra Christiansborgs lovgivende forsamling, vil han arbejde for, at nybagte forældre i det mindste får en sober og retvisende vejledning om emnet.

Thorbjørn arbejder til dagligt i millionprojekter med deadlines og indviklede projektplaner. Det er ikke hans ønske at gå i detailstyring med de store projekter, som kører, men mener, det er på tide, at der kommer styr på projektet helt grundlæggende.

- Dårlige forudsætninger for planlægningen giver det resultat, vi ser nu med evindelige udskydelser, som vi ser i Gødstrup igen og igen. Det skal der styr på, siger han.

Thorbjørn støtter desuden en mindstealder for omskæring. Så længe dette ikke er på plads fra Christiansborgs lovgivende forsamling, vil han arbejde for, at nybagte forældre i det mindste får en sober og retvisende vejledning om emnet. Det vil i sig selv kunne flytte noget på regionalt niveau, og sikre flere drenge en opvækst med intakt krop.

Annonce
Lemvig

Tag kandidattesten her

Vin For abonnenter

Det er blevet en folkesport at importere vin: Mød den professionelle, den frankofile, ægteparret og ham med styr på det italienske

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Kampen om lygtepælene: Valgplakater er en del af festen

Vestjylland For abonnenter

Lars var første mand på brandstedet: Det eneste, man tænker på, er at få alle mand ud

Søndag ifølge chefredaktøren

De næste tre uger er der konstant nogen, der smiler til dig

Lemvig

Blot en fjerdedel af kandidaterne blandt de to største partier er kvinder: - Det er ikke godt nok, det er det bestemt ikke

Vestjylland

Se video: Brand i 'Det Gamle Hotel' er ude af kontrol - politiet vurderer at bygningen brænder helt ned

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Ingen topkarakterer trods fremragende kamp af LTH

Navne

EM-helt fik flot karriere trods hjertefejl

Lemvig

18b tager et stort skridt fremad: Køber naboejendom til overnatning og bespisning

Erhverv For abonnenter

I 2010 var de seks medarbejdere - nu er der 100 og en omsætning på over 100 millioner kroner: Det er lidt en vild historie

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Sport For abonnenter

Rasmus Porup startede valgkampen med plakatophængning og storsejr over BSH

Lemvig For abonnenter

To tidligere alkoholikere gennem mange år: Gør som os og tag imod hjælp - så kan du komme ud af det

Leder

Valget er vigtigt: Derfor gør vi valgartiklerne gratis på nettet

Annonce