x
Annonce
Læserbrev

Thumbs up, Bonnet

Debat: Det er format, Det er godt gået, Bonnet.

Med sagen i Retten har I meldt jer klar til at viske tavlen ren. Super beslutning!

Bonnet, du ved nemlig samtidig, at i en ikke så fjern fremtid kunne situationen uden nye tiltag blot blive skruet tilbage til udgangspunktet. Det vil ikke give mening for nogen.

Trist, det er nødvendigt med Retten. Og trist, det har været nødvendigt med så langvarig en proces. Og trist med en løbsk mediemølle, der pisker i stemingen.

Trist, der ikke er andre løsningsmuligheder i vort moderne samfund.

Trist, at det finmaskede net ikke kan fange os, før vi falder!

Hverken os med små fejl. Eller os med de store fejl.

Imidlertid fremgår det af avisen 9.2, at der allerede findes værktøjer i værktøjskassen.til at håndtere og forebygge konflikter. Det udtaler Minister Nick Hækkerup. Er det upassende at spørge, hvorfor de så ikke blevet brugt? Er værktøjskassen måske gået i baglås?

Formålet med Rettens afgørelse må være, at vores nabo kommer til at forstå sig selv, og sine omgivelser.

Der er ingen, der bliver født med tilbøjligheder til jernstænger.

Der er formentlig heller ingen, der bliver opdraget af deres forældre til at vælte damer af cyklerne.

Der må senere være sket et eller andet i vor nabos liv, som har betinget den uhensigtsmæssige adfærd.

Endelig, endelig må der komme hjælp. Hjælp til han kommer til at se indad.

I love Bonnet, står der ved damefrisørens hus. Vi må håbe, der inden længe på en dejlig solskinsdag vil opstå en stor lokal krammedag. På sportspladsen i Bonnet...

- Der er ingen, der bliver født med tilbøjligheder til jernstænger. Der er formentlig heller ingen, der bliver opdraget af deres forældre til at vælte damer af cyklerne, skriver Helge Tofting om de problemer, Bonnet har været udsat for. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lad os nu høre om vejen ud

En af corona-krisens store frustrationer for mange er usikkerheden om, hvor lang tid denne alternative virkelighed kommer til at herske. Prisen for at begrænse belastningen på sundhedsområdet er enorm. Erhvervslivet er lammet, mange virksomheder risikerer at lukke - også selv om skatteborgernes store pengekasse er åbnet på vid gab med diverse støtteordninger. Uanset hvor mange skattekroner, Folketinget besluttet at sende ud til de ramte brancher, kommer nedlukningen til at koste arbejdspladser. Den kommer til at ødelægge grundlaget for et utal af virksomheder. Økonomien bliver påvirket langt frem i tiden. For at kunne håndtere de barske realiteter, har vi behov for at kende planerne for, hvordan landet igen kan åbnes. Vi har behov for at vide, hvad myndighederne forestiller sig muligt - og hvornår. Ingen forlanger, at Mette Frederiksen, Nikolai Wammen eller Søren Brostrøm skal kunne svare på, hvornår smittefaren er drevet over, men vi må kunne få svar på, hvilke planer der er for rækkefølgen af genetableringen af samfundet. De fleste kan nok forestille sig, at rejsebranchen og teater- og koncertarrangører vil være ramt af begrænsninger længere ind i fremtiden end frisørerne. Eller genbrugspladserne. Eller skolerne. Indtil nu har Danmark ageret trofast og fulgt retningslinjerne. Men hvis vi skal blive ved med at have tillid til myndighederne, må vi sammen kunne se en vej ud af det hele. Ingen tror på en snarlig vaccine eller kur, hvorfor vi må forvente begrænsninger eller risici i en periode, der strækker sig noget længere end til den 13. april, som lige nu er den eneste kendte dato i planerne. Det gik fint med at vise os forskellige scenarier for, hvad der ville ske, hvis vi ikke lukkede landet. Med pædagogiske plancher og grafer, blev vi alle overbevist om nødvendigheden. Vis os nu de forskellige scenarier for, hvordan vi igen får landet på fode. Også selv om de er skræmmende. Vi kan tåle det meste, men hemmeligheder og uvished hører ingen steder hjemme.

Kultur

Kirken sender prædiken på video

Annonce