Annonce
Erhverv

Thyborøns butikker forventer en god sommer

Badestranden er med til at gøre Thyborøn til et yndet udflugtsmål om sommeren. Arkivfoto
I Thyborøn Handel glæder man sig over, at de tyske og norske turister godt må komme på sommerferie i Danmark, og samtidig var Thyborøn godt besøgt i pinsedagene, hvor byens butikker havde åbent alle dage.
Annonce

Thyborøn: - Vi ser ganske positivt på de kommende måneder, siger Casper Øgendahl, der er talsmand for Thyborøn Handel og samtidig indehaver af Mr. LP Tøj og Sport/Miss P i Thyborøn sammen med Karina Rytter.

Han glæder sig over, at de tyske og norske turister nu har fået grønt lys til at komme til Danmark på sommerferie på trods af coronakrisen. Samtidig forudser han, at vestkysten bliver et af de populære steder for danskerne at holde sommerferie, nu hvor det meste af verden fortsat er lukket land for de ferierende danskere.

- Det tyder på, at vi går en god sommer i møde, og det er selvfølgelig også tiltrængt for butikkerne i Thyborøn, der ganske som alle andre steder har mistet omsætning på grund af coronakrisen, siger Casper Øgendahl.

Sammen med sine kolleger kan han se tilbage på en opmuntrerende pinse, hvor Thyborøns butikker havde åbent alle dage.

- Vi har jo god plads herude, så for mange er det oplagt at besøge Thyborøn, når vejret er godt - som det f.eks. var i pinsen, siger Casper Øgendahl.

I hans egen butik er der efterhånden kommet gang i salget af de mere sæsonbetonede varer som f.eks. sommertøj.

- Til gengæld kan vi godt mærke, at der ikke bliver solgt meget festtøj i øjeblikket - der er ikke mange fester for tiden. Men heldigvis ser det fornuftigt ud for andre varegrupper, siger Casper Øgendahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Annonce