Annonce
Struer

Thyholmer-lægefilm har skabt stor opmærksomhed

Der var masser af mennesker, da lægefilmen om Thyholm blev vist i midten af november, og responsen har siden været god. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Lokal lægerekrutterings-kampagnefilm har givet skærmtid hos både DR og TV2. Modtagelsen af filmen har været over forventning, lyder det fra folkene bag
Annonce

Thyholm: Der har været masser af positiv respons, siden det lille spillested Høloftet midt november kunne lægge betongulv til intet mindre end en verdenspremiere, som arrangørerne selv kaldte det.

En ny og professionelt produceret film, der skal få praktiserende læger til Thyholm, blev vist for første gang - og den har allerede trukket godt med opmærksomhed med sig.

Det fortæller John Vangsgaard, der er stifter af "Ny Læge"-gruppen på Thyholm, som står bag filmen.

- Folk synes, det er en rigtig god film, og at den meget godt repræsenterer det billede, de selv har af Thyholm, og det er noget af det, jeg har været spændt på, forklarer John Vangsgaard og lægger så selv op til det helt store spørgsmål - har de så fundet nogle læger?

Annonce

Mere end forventet

Det korte svar er - ikke endnu - i hvert fald ikke, hvad lægegruppen på Thyholm har hørt til, men der er sået nogle frø, som John Vangsgaard formulerer det.

- Det havde vi heller ikke forventet. Folk skal lige have tid til at fordøje det, siger han.

Filmen er ifølge John Vangsgaard blevet vist i omegnen af 30.000 gange på nettet, og den har skabt omtale i både DR's tv-avis og TV2's Go' aften Live.

- Det har været en rigtig positiv oplevelse og faktisk lidt over forventet, så det er vi meget glade for, fortæller han og tilføjer, at de nu såede frø vil blive vandet godt og grundigt til maj.

- Der poster vi penge i en kampagne, der er målrettet læger i det hele taget, og så forventer vi også at komme i nærmere samarbejde med regionen om det her.

Annonce
Annonce
Lemvig

Boliger er tættere på en realitet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce