Annonce
Navne

TV-direktøren fylder rundt: Jeg er rigtig god til rygsvømning, hvis ikke lige jeg kan svare

- Uha, jeg vil altså hellere svare på spørgsmål om journalistik og TV Midtvest, siger Lone Sunesen, direktør på TV Midtvest. Men hun var dog med på spøgen alligevel. Foto: Johan Gadegaard
Lone Sunesen runder i dag 50 år. TV-direktøren, der drikker kaffen sort og aldrig sådan rigtigt lyver, skal ikke have nogen stor fest, men nyder dagen med familien.
Annonce

Hvad er en god fødselsdag for dig?

- Når jeg er sammen med hele familien, og det skal jeg også være i år. Det bliver bare stille og roligt i disse coronatider. Men det er lidt svært at gå helt under radaren, når man står i Blå Bog.

Hvad må man ikke udsætte dig for på din fødselsdag?

- Jeg er ikke særlig sart. Men det er ikke et år, hvor jeg har brug for den helt store festivitas. Det har ikke noget at gøre med de 50 - jeg er ret ligeglad med alder - men mere at vi lige har haft konfirmation i sidste weekend.

Beskriv dig selv med tre ord?

- Stædig, engageret, målbevidst og samarbejdende. Nå, det var fire. Det er måske "chef-ord", men jeg tror nu også, at jeg er en moderne chef. Jeg har ikke behov for hieraki og for "vi plejer at gøre sådan". Jeg er meget samarbejdende og hader A-hold og B-hold retorik - vi spiller altså på samme hold.

Hvis du kun måtte spise/drikke to ting resten af livet, hvad skulle det så være?

- Pasta og kaffe! Uha, jeg drikker meget kaffe - og helst sort.

Hvornår lyver du?

- Sådan rigtig løgn; aldrig. Det gør jeg faktisk ikke. Det har jeg med hjemmefra - man lyver ikke og man stjæler ikke. Men hvide løgne - joeh... Og jeg er rigtig god til rygsvømning, hvis ikke lige jeg kan svare.

Hvis du kunne genleve en enkelt dag i dit liv, hvilken skulle det så være?

- Ha! Det tror jeg sgu ikke, at jeg kan svare på. Jeg synes, jeg har mange dage, jeg godt kunne tage en gang mere - de dage, mine børn blev født for eksempel. Jo, jo, det kunne jeg godt gøre igen, det tog kun en halv time...

- Jeg burde cykle på arbejde, men det gør jeg ikke, for jeg kommer uværgeligt til at cykle om kap med bilerne, og så kommer jeg sådan til at svede, ler Lone Sunesen, der mener, at den trang til at præstere stammer fra tiden som svømmer hjemme i barndommens Thisted. Foto: Johan Gadegaard

Hvad lærer man mest af - succes eller fiasko?

- Helt klart fiasko! Eller rettere: Man lærer af sine fejl. Der er meget stor forskel på sjusk og fejl. Sjusk er, når man ikke har lavet sit arbejde ordentligt. Det har jeg ikke den store forståelse for. Fejl er, når man har prøvet noget, der bare ikke lykkedes/virker. Det er lærerigt.

Er der nogen, du har lyst til at sige undskyld til - og hvorfor?

- Nej, jeg tror egentlig, at jeg er ret god til at få sagt undskyld i situationen. Jeg er går ikke og gemmer på det, og jeg er ikke bange for at undskylde. Jeg er heller ikke bange for at blive til grin.

Når du lukker øjnene og tænker på et helt vidunderligt sted - hvor er du så henne?

- Så er jeg på Sicilien, lidt syd for Siracusa. Der har vi været flere gange. Min mand er fra Milano, men hans familie er oprindelig fra det sydlige Italien - dog ikke Sicilien. Men vi har ferieret meget i det sydlige Italien. Jeg elsker Sicilien. Der er den samme råhed som i Vestjylland, bare med meget bedre vejr. Der er ikke så forfinet, men meget umiddelbart.

Hvad kan irritere dig?

- Når man ikke kan stole på folk. Jeg har ingen problemer med at diskutere med folk, der har en anden mening end mig, men hvis folk siger én ting og gør noget andet...altså, at du ikke ved, hvor du har dem, og i bund og grund ikke kan stole på dem, det irriterer mig.

Fakta

Navn: Lone Sunesen

Titel: Direktør for TV Midtvest

Privat: Gift med Emanuele, der er logistikchef. Parret bragte hver en datter med ind i ægteskabet og har en datter sammen. De tre døtre er 14, 22 og 27 år.

Bopæl: Holstebro

Hvorfor: Fylder 50 år i dag, lørdag den 19. september 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Kommune er giftig

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce