Annonce
Sport

Tidligere French Open-mester vinder sin kamp mod kræft

Bertrand Guay/Ritzau Scanpix
Francesca Schiavone, der vandt French Open i 2010, er rask efter at være behandlet for kræft, siger hun.

Den tidligere tennisprofil Francesca Schiavone har vundet endnu en kamp.

I en video delt på det sociale medie Twitter fortæller den 39-årige italiener, at hun succesfuldt har været igennem behandling for kræft.

- Hej alle sammen. Efter syv-otte måneders tavshed fra sociale medier og resten af verden, vil jeg gerne dele, hvad der er sket med mig.

- Jeg blev diagnosticeret med kræft. Jeg har fået kemoterapi, jeg har kæmpet en kamp, og jeg trækker stadig vejret. Jeg har vundet den kamp. Og nu er jeg frisk igen, lyder det fra italieneren.

Hun fortæller ikke, hvilken form for kræft, hun har haft.

Schiavone indstillede sin karriere efter US Open sidste år.

Hendes med afstand største triumf var i 2010, da hun vandt grand slam-turneringen French Open. Det følgende år nåede hun op som nummer fire på verdensranglisten, og hun var tæt på at forsvare sin grand slam-titel, men tabte finalen i Paris.

I løbet af sin karriere nåede italieneren syv gange at stå på den anden side af nettet end Caroline Wozniacki. Danskeren vandt fem af de opgør.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce