Lemvig-Thyborøn

Tidligere LTH-topscorer: Jeg tror Kolding ender med sorteper

- Måske har jeg for meget tillid til LTH, men jeg tror faktisk, de tager point mod Nordsjælland, og så er det jo ikke engang sikkert, det bliver nødvendigt at slå Kolding i den sidste, siger Søren Nørgaard. Arkivfoto: Morten Stricker

Lemvig: Med sejren over Lemvig-Thyborøn tog Mors-Thy Håndbold og Søren Nørgaard et stort skridt væk fra den sidsteplads i ligakvalifikationsspillet, som alle spiller for at undgå.

Og står det til den mangeårige LTH-topscorer, så kommer de tidligere holdkammerater til at stå på samme side af den altafgørende stiblede streg, når ligakvalifikationsspillet skal gøres op. Søren Nørgaard tror nemlig ikke, at det bliver LTH, der ender med sorteper.

- Jeg tror det bliver Kolding, der skal ud i knald eller fald-kampene. Men det kan godt blive tæt, og man kan sagtens forestille sig, at det først bliver afgjort i sidste runde når Kolding skal på besøg her i Lemvig, forudser Søren Nørgaard.

Ifølge fløjspilleren kan tingene dog også være afgjort allerede inden den fjerde og sidste kamp.

- Måske har jeg for meget tillid til LTH, men jeg tror faktisk, de tager point mod Nordsjælland, og så er det jo ikke engang sikkert, det bliver nødvendigt at slå Kolding i den sidste, siger Søren Nørgaard.

0/0

Tophistorier

Annonce
TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: - Det var svært at skaffe penge, når man kom vest for Ringvejen

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tumblere havde stor succes til DM

Tophistorier

TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: En skruebold kostede Nøddesbo armbøjninger i busken

Annonce