Annonce
Kultur

Tidligere radiostemme udgiver som 80-årig en ny bog

Else Rix, der havde pigenavnet Pedersen i Holstebro, bor i dag med sin mand på Tåsinge. Hun har tre voksne sønner. Privatfoto
Else Rix har skrevet en opfølger til debutromanen "Gry".

Holstebro: Måske husker man hende fra Store Torv 6 i Holstebro, hvor hun voksede op. Måske husker man hende som gymnastik- og svømmeinstruktør i både Holstebro og Struer. Måske husker man hendes stemme fra lokalradioen "Stjernekanalen", hvor hun var vært, blandt andet med en programserie om country-musik.

Selvom Holstebro i dag er byttet ud med et liv på Tåsinge, og alderen siger 80 år, er Else Rix stadig i hopla. Nu udgiver hun sin anden bog, en skønlitterær roman der har fået navnet "Emma".

Det er opfølgeren til debutromanen "Gry", der udkom i 2015.

- Selvom "Emma" kan betragtes som en fortsættelse af den første bog, så er "Emma" en helt selvstændig fortælling. Det føltes på en måde naturligt at skrive en fortsættelse af min første bog, så personernes videre skæbne kunne følges, siger Else Rix i en pressemeddelelse.

"Emma" handler om en moderne kvinde, hvis kamp for succes og livsglæde fører hende rundt i verden i søgen efter svar og ro i tilværelsen.

Ud over at udrede sine personlige familierelationer er "Emma" også fortællingen om at finde lykken. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce