Navne

Tidligere Struer-borger fylder rundt

Fødselar Preben Honoré. Privatfoto

60 år: Preben Honoré fra Struer runder et skarpt hjørne, når han 17. juni fylder 60 år. Han er søn af Gurli og Carl Honoré og er den mellemste af en søskendeflok på tre.

Han er født og opvokset i Struer og har tilmed været i lære hos Bang & Olufsen for at blive udlært som værktøjsmager.

Senere rykkede Preben Honoré teltpælene op og flyttede til København. Her har han gennem 34 år arbejdet hos DSB. Men på trods af, at han har boet mere end et halvt liv i hovedstaden, har han ikke glemt sine jyske aner. Han kommer jævnligt til Struer for at besøge sin lillesøster, svigermor og resten af Honoré-familien.

Når man lægger vejen forbi havnen i Struer, fortæller Preben Honoré altid stolt, hvordan han fik sin opdragelse som sejler i Struer Sejlklub. Her var han trofast medlem i sejlklubben gennem mange år, inden han tog turen over Storebælt. Her har han taget den gode vestenvind med sig. Han har i flere år været medlem af Kastrup Sejlklub, hvor fødselaren tilbringer alle sine fritimer på den båd, som han har sammen med sin bror.

Preben Honoré glemmer aldrig, hvor han kommer fra, og har fundet sig en kone, Anne Myrup, som også er fra Struer. Sammen bor de på Islands Brygge i København, hvor døren altid er åben for familien. Den tæller Prebens to børn Jacob og Signe, deres kærester, Line og Mads, et barnebarn, Harald, og Annes søn, Sebastian og hans kæreste, Isabella.

Prebens store dag bliver tilbragt med familie og venner i Kastrup Sejlklub, hvor der som altid vil være fest og dejlig stemning.

0/0

Tophistorier

Annonce
Mærkedage For abonnenter

Julemanden ønsker sig en ny hækklipper

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lånere får kortere tid til at læse

Tophistorier

Indland For abonnenter

16-årige Gitte blev myrdet for 40 år siden: Morderen er aldrig fundet

Struer For abonnenter

Efter et år og ni måneder - nu går vores datter igen i skole

Kultur For abonnenter

Offerkarret fra Stendis og skelettet i den lille gule kuffert

Annonce