Annonce
Lemvig

Tilbud til børn og unge: Lav din egen isskulptur

Du kan lære at lave din egen isskulptur. Arkivfoto.
Annonce

Thyborøn: Fredag den 18. og lørdag den 19. september har børn og unge mulighed for at afprøve deres evner som isskulptur-kunstner.

Det sker via Event Ice for Kids, der er en del af det isskulptur-koncept, som billedhugger Søren Cip Nielsen har udviklet. Tilbage i 1988 startede han Dansk Sne- og Isskulpturteam, der nu er kendt som Ice-Team.

Det er Jyllands-Akvariet i Thyborøn, der står bag arrangementet de to dage, og det afvikles ved Jyllands-Akvariets seneste tiltag: Iskunsten i Jernbanegade, hvor en række isskulpturer udstilles.

- En af de hjælpepakker, som regeringen har søsat, er en pulje til kunstneriske sommeraktiviteter. Her har Iskunsten haft en ansøgning inde, og det er lykkes at få en aktivitet i puljen trukket til Thyborøn, fortæller indehaveren af Jyllands-Akvariet, Michael Madsen.

Det er for børn og unge i alderen 7-18 år, og det er gratis at deltage. Der er tilmelding via Jyllands-Akvariets hjemmeside - der er et begrænset antal pladser.

Alle deltagere får en isblok og værktøj til at bearbejde isen med. De får hjælp og vejledning undervejs.

Søren Cip Nielsen medbringer tre-seks isblokke, som udskæres på stedet, hvorefter hver deltager får en isblok, som måler cirka 15 x 20 centimeter.

- Det er i øvrigt også Søren Cip, der har været koordinator i arbejdet med udstillingen af isskulpturer i vores nye Iskunsten. Udstillingen er åbent hele året, og der vil løbende komme nye skulpturer, siger Michael Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Kommune er giftig

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce