Erhverv

To begravelsesforretninger bliver til én

Fra venstre er det Inge Ludvigsen, René Olesen, Ninna Olesen og Tina Pedersen fra det, der nu hedder Struer & Thyholm Begravelsesforretning. Foto: Henrik Vinther Krogh

Struer/Thyholm: Bedemand Inge Ludvigsen afhænder Strueregnens Begravelsesforretning og Thyholm Begravelsesforretning, som hun har drevet gennem en årrække, til Krabbes Begravelsesforretning i Struer.

- Tiden er nok ved at løbe fra enmandsvirksomheder, når det gælder begravelsesforretninger. Man er "på" hele tiden – en service vi ikke ønsker at gå på kompromis med. Men det kræver en del at stå til rådighed døgnet rundt, siger Inge Ludvigsen og fortsætter:

"Jeg har været og er stadig utrolig glad for jobbet som bedemand, og det er derfor rigtig dejligt, at jeg alligevel har mulighed for at blive ved".

Og det kan hun, da hun fremover bliver bedemand hos Krabbes Begravelsesforretning, der har til huse på Torvegade 6 i Struer.

- Vi glæder os over at få Inge som medarbejder. Vi har været ”konkullegaer” - som vi kalder det - i mange år i Struer, og vi ved, at Inge Ludvigsen er en dygtig bedemand, der ligesom os kender lokalområdet og har samme tilgang til bedemandsjobbet, som vi har, siger René Olesen, der er indehaver af Krabbes Begravelsesforretning.

Krabbes Begravelsesforretning i Struer ændrer i forbindelse med ansættelsen af Inge Ludvigsen navn til Struer & Thyholm Begravelsesforretning.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
112

Vendte rockerlivet ryggen - nu skal han afsone med dem: Er bekymret for at blive overfaldet – eller det, der er værre

Lemvig

Første spadestik til Klimatorium taget: - Vi giver jo vores verden tilbage til børnene

Danmark For abonnenter

Ulykkestoget på Storebælt skal destrueres: - I respekt for afdøde, pårørende og personalet skal intet genbruges

Lemvig

Anlæg udvides med 1100 kvadratmeter og ny rørledning føres over fjorden: Spildevand fra Lemvig skal pumpes videre til Harboøre

112

Brandmænd kæmpede 18 timer for at få slukket brand: Reddede 80 svin

Annonce