Annonce
Alarm 112

To drabssigtede mænd nu også mistænkt for hjemmerøveri

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Efterforskning giver "et meget bekymrende billede" af to mænd, siger politiinspektør.

To mænd, der er sigtet for at have begået to drab i Ruds Vedby og Vemmelev på Sjælland, er nu også blevet sigtet for et hjemmerøveri i Skibby.

Det skriver Ekstra Bladet på baggrund af oplysninger, der er kommet frem i et retsmøde torsdag i Næstved.

Oprindeligt blev mændene i juni anholdt og sigtet for at have dræbt den 68-årige Kiehn Georg Andersen i Ruds Vedby og den 80-årige Poul Frank Jørgensen i Vemmelev.

Men under politiets efterforskning mod mændene er der dukket flere belastende oplysningen frem om andre forbrydelser, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Derfor kan der være flere nye sigtelser på vej ud over sagen om hjemmerøveriet, som blev begået med et oversavet jagtgevær i Skibby.

- Vores efterforskning tegner et meget bekymrende billede af de to anholdte, som vi mistænker for at være indblandet i flere andre alvorlige og grove forbrydelser ud over de to drab og hjemmerøveriet, siger politiinspektør Kim Kliver.

- Så vi fortsætter med en dybdegående efterforskning mod de to mænd, indtil alle kort i sagen er blevet vendt, udtaler han i pressemeddelelsen.

Drabet i Ruds Vedby fandt sted i april, og i juni skete en tilsvarende forbrydelse i Vemmelev.

Den ældre af de to sigtede og varetægtsfængslede mand har afgivet en forklaring om, at den var den yngre, som slog begge mænd ihjel, skriver Ekstra Bladet fra torsdagens retsmøde.

/ritzau/


Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Tøjeksperten lukker i Lemvig

Kultur

Kunstmuseum klar til at åbne

Annonce