Annonce
Lemvig

To første kandidater til Lemvig Prisen

Formanden for Lemvig Roklub, Jørgen Kielsholm, er indstillet. Arkivfoto: Lars Kamstrup
Jørgen Kielsholm og familien Kejser er de første kandidater
Annonce

Lemvig: Vi kommer flyvende fra start i årets indstilling af kandidater til Lemvig Prisen.

Der er allerede de to første kandidater, som er indstillet af borgere i Lemvig Kommune.

Bjarne Jensen indstiller formanden for Lemvig Roklub, Jørgen Kielsholm. Han skriver:

"Jeg mener Jørgen Kielsholm, der er formand i Lemvig Roklub, bør have prisen. I Lemvig Roklub er der over 500 medlemmer med vinterbadere og bridge-spillere. Jørgen Kielsholm er en fantastisk ambassadør for fællesskabet blandt de lokale og de mange tilflyttere, der mødes i roklubben."

Peder Christensen, Østerbrogade 3, st.tv., Lemvig, har en anden kandidat. Det er familien Kejser.

"Jeg vil gerne indstille familien Kejser til Lemvig Prisen. De gør en kæmpe indsats for Lemvig-Thyborøn Håndbold 24 timer i døgnet, så jeg synes, de fortjener denne hæder."

To gode kandidater er på banen. Der er plads til mange flere. Har du et forslag til, hvem der skal have Lemvig Prisen 2019, så send det til redaktionen@folkebladetlemvig.dk eller til Folkebladet Lemvig, Havnen 66, 7620 Lemvig. Det er også tilladt at bakke allerede foreslåede kandidater op. Ikke fordi antallet af indstillinger er afgørende, men det kan jo være med til at presse prisudvalget, når det mødes, efter fristen for indstillinger udløber 15. december.

Lemvig Prisen gives til en eller flere personer, en forening, organisation eller andet, der har gjort en anerkendelsesværdig indsats for borgerne i Lemvig Kommune. Bag prisen står Vestjysk Bank, og prisen er på 10.000 kroner, som prismodtagerne må uddele til et velgørende formål efter eget valg.

Familien Kejser er indstillet. Her er det farmand Kim med sønnerne Jeppe og Andreas, men også hustruen Bodil er engageret i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Lemvig

Nyt tag kostede overskud i LGF

Annonce