Holstebro

To lokale virksomheder er blandt landets bedste

Creative Compnay var torsdag i sidste uge i København for at modtage prisen som Best Managed Companies, som kun en af otte danske virksomheder. Pressefoto: Deloitte
Deloitte har kåret otte danske virksomheder som de bedste i Danmark. To af virksomhederne er fra Holstebro. Det vækker glæde ved Creative Company, som er en af virksomhederne.

Holstebro: Både Creative Company og Westpack er blandt landets bedste virksomheder. Det er de netop blevet kåret til af Deloitte, i kategorien Best Managed Companies.

- Det er en dejlig anerkendelse, at vi nu bliver hædret for det, vi gør ved Creative Company, siger økonomidirektør Michael Bjerre Drost, som sammen med direktør Anders Lindhardsen modtog prisen torsdag i sidste uge.

Prisen som uddeles af Deloitte for første gang i Danmark hylder virksomhedernes strategi, finans og kultur. Derfor var det noget, som var oplagt for virksomheden at deltage i, fortæller økonomidirektøren.

- Når det kommer til strategi, så går det ud på, at vi har sat nogle mål, hvor vi gerne vil hen med virksomheden, ligesom vi arbejder med at få medarbejderne til at arbejde med vores mål, siger han.

Virksomhederne er blandt to af de otte virksomheder, der i år har fået prisen i Danmark. Oprindeligt begyndte projektet med Best Managed Companies, fortæller Michael Bjerre Drost.

- Da vi kom gennem ansøgningsprocessen, fik vi tilknyttet en coach, som hjalp os med kultur, strategi og finans, siger Michael Bjerre Drost og forsætter:

- Man har tidligere set at de virksomheder, der har været med i Canada har haft en større vækst end sammenlignelige virksomheder.

Ifølge Deloitte er der gode grunde til, at man nu har rullet konceptet ud i Danmark. Helt konkret har de tidligere kårede virksomheder oplevet en vækst på op mod 19 procent.

- Den tydelige forskel på at være en del af Best Managed Companies eller ej er selve årsagen til, at vi i Deloitte ønsker at rulle denne aktivitet ud – det føler vi os forpligtet til at dele. Når vi kigger på årets vindere tegner der sig et helt klart billede. Disse virksomheder er først og fremmest bedst i deres klasse, når det kommer til strategiformulering og eksekvering af strategi som er en meget kompleks øvelse – hvis det skal gøres godt, siger Bjørn Winkler Jakobsen, partner i Deloitte.

0/0
Annonce
Holstebro

Faldt ned i brønd på gågaden: René kræver erstatning

112

79-årig ribbet på gågaden: Lommetyv hævede stort kontantbeløb

Holstebro

Miraklet udeblev: Cecilie tabte kampen

Holstebro

To heste aflivet ved Ringvejen: Ikke den frygtede hesteherpes

Holstebro For abonnenter

Nekrolog: En anstændig kvinde skulle jo lære at holde hus

Kultur

Lokal sanger med på Grand Prix-holdet: En kæmpestor oplevelse

Annonce