Annonce
Lemvig

To nye kandidater til Lemvig Prisen og opbakning til forfatterpar

Ole Margon Madsen er blandt de nu 14 kandidater til Lemvig Prisen 2021. Det er muligt at foreslå kandidater frem til 6. februar. Arkivfoto: Morten Stricker
Der er foreslået to nye kandidater til Lemvig Prisen 2021: Ole Margon Madsen og Niels Kristian Madsen. Samtidig er der opbakning til forfatterparret Bodil og Lars Busk Sørensen.

Lemvig: To nye kandidater er nu foreslået til Lemvig Prisen 2021, og samtidig er der opbakning til to allerede foreslåede kandidater.

Søren Andersen fra Lemvig nominerer Ole Margon Madsen fra Lemvig til Lemvig Prisen. Det er der flere grunde til, som han skriver i sin indstilling:

"Jeg vil gerne have, at Ole Margon Madsen vinder prisen, da han har gjort rigtig meget for Lemvigs sociale liv, det politiske, og hjulpet unge, der har problemer, til en lysere fremtid.

Annonce

Først synes jeg, han skal vinde, da han virkelig er en, der kæmper for den individuelle person igennem sit job som uddannelsesvejleder. På det felt har han hjulpet utallige personer videre i livet, hvis de har stået stille med det hele i hverdagen.

Derudover vil jeg også nævne ham grundet FDF-Lemvig. Han har arbejdet frivilligt som kredsleder i snart to årtier, hvilket jeg synes, han bør blive anderkendt for. Han samler unge, som forældre, nede i FDF Huset, hvor de laver en masse hyggelige aktiviteter, så børnene får en helt ny social omgangskreds.

Kan ikke sige "nej"

Udover i FDF Huset har han også knoklet i mange år for at få banko i Lemvig på benene hvert eneste år. Da corona kom, var det ikke muligt at holde banko i kulturcentret, men han tænkte ud af boksen og lavede et helt igennem fantastisk bankoløb, hvor mange i kommunen i alle aldre deltog. En kæmpe succes, og så endda i regnvejr.

Han har stået som frivillig til basketballstævner, og ude på Haze, hvis der har været brug for det. Jeg tror ikke på, at han har egenskaben til at sige "nej" til frivilligt arbejde, uanset hvad det kan være.

Til sidst skal han nævnes for sit politiske engagement i kommunen, som spindoktor i radikale venstre. Han er manden, der oftest har holdt sig bag scenelyset, men har fået meget indflydelse på, hvordan de radikale er blevet stablet på benene, samt at han har gjort et stort stykke arbejde for at få valgt Gitte Winther Jeppesen ind i byrådet.

Kandidaterne

Kandidaterne til Lemvig Prisen 2021:

Erna og Anders Poulsen, Nørre Nissum.

Frank Nicolajsen, Trans.

Jørgen Nørby, Nørre Nissum.

Henrik Thygesen, Lemvig.

Linea Ravn Vigsø, Lemvig.

Jørgen Kielsholm, Lemvig.

Lemvig Kommunes arbejdsteam der forskønner gågaderne.

Lise Faurschou Hastrup, Fjaltring.

Lars Busk Sørensen, Lemvig.

Bodil og Lars Busk Sørensen, Lemvig.

Caroline Corvenus, Thyborøn.

Rikke Skræddergaard, Fjaltring.

Ole Margon Madsen, Lemvig.

Niels Kristian Madsen, Lemvig.

Du kan indstille kandidater ved at sende forslag til redaktionen@folkebladetlemvig.dk

Han er kort sagt en helt fantastisk mand, som kæmper for personer, uanset baggrund, og kæmper for at få skabt et positivt og aktivt billede i Lemvig Kommune. Jeg syntes virkelig, at det er på tide, at en mand, der har gjort så meget for os alle i kommunen, får den anerkendelse, han fortjener. I bund og grund en kommunal helt".

Annonce

NK med kæmpe indsats

Fra Jackie Skov Lund-Hansen i Lemvig har vi modtaget et forslag på Niels Kristian Madsen fra Lemvig. Der sker med følgende ordlyd:

"Jeg vil meget gerne indstille igen i år Niels Kristian Madsen, som er formand i Lemvig og Omegns FirmaIdræt (LOFI) for hans kæmpe store arbejde for lokalforeningslivet i Lemvig i næsten 40 år.

Niels Kristian aka. NK har lagt over halvdelen af sit liv i frivilligt arbejde.

Han var initiativtager til at flytte Lemvig Motionscenter 24/7 fra cirka 300 kvadratmeter til AL Lifts gamle lagerbygning, som var på cirka 1600 kvadratmeter på Transportvej, men det var stadig ikke nok, da medlemstallet er steget fra 550 til 1250 på bare fem år, samt LOFI også har 150 ældre, der kommer skiftevis til idræt om dagen hver tirsdag og torsdag ni måneder om året.

Så efter at flere medlemmer manglede holdrum samt nogle af de ældre ønskede varme i gulvet, når de var til idræt om dagen, fik NK opført en multihal på 465 kvadratmeter med de ønsker, som folk havde, så centret er på ikke mindre end 2000 kvadratmeter i dag.

LOFI har flere end 5000 aktivitetsmedlemmer om året, og de fleste af de aktiviteter sker på den samme "nye" adresse. Der har været mange tilbud gennem årene, og nye kommer til.

Alt det her har kun kunnet ske ved frivilligt arbejdskraft, som NK har stået bag i næsten 40 år. Hvad ville Lemvig være uden LOFI?

Hvis nogen bør modtage Lemvig Prisen, må det være Niels Kristian Madsen, fordi han har dedikeret sit liv til det frivillige foreningsliv i Lemvig og omegn.

Annonce

Busk Sørensen-støtte

Lars Ebbensgaard har tidligere foreslået forfatterparret Bodil og Lars Busk Sørensen fra Lemvig, og nu er der opbakning til det forslag fra Birgit og Erik Bitsch fra Lemvig. De skriver, at Bodil og Lars Busk Sørensen i høj grad fortjener Lemvig Prisen.

Ligeledes Elisabeth Vrist Nielsen fra Aarhus bakker op om Bodil og Lars Busk Sørensen. Hun stammer fra Harboøre og har faktisk haft Bodil Busk Sørensen som lærer i skolen.

I sin opbakning til forfatterparret skriver hun: "Deres forfatterarbejde er enestående. Jeg arbejder i den danske folkekirke og mærker tydeligt, hvor vedkommende Lars’ salmer er. De er tidsrelevante og selv nyder jeg godt af hans tekst, som oftest er underbygget af en melodi, som understøtter tekstens budskab".

Hvis man vil foreslå kandidater til Lemvig Prisen, skal man være bosiddende i Lemvig Kommune, men vi bringer gerne opbakning til foreslåede kandidater fra folk uden for kommunen.

I øvrigt kan man foreslå kandidater frem til 6. februar, så der er fortsat mulighed for at udvide den allerede solide liste over priskandidater.


Annonce
Lemvig For abonnenter

Fjern det pudebump: Kate og Pouls hus slår revner - og de lever med larm og rystelser

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Lemvig-købmand er klar med udvidelse: Mange har sagt tillykke

Leder For abonnenter

Det er helt vildt, så mange der har problemer med spil - et forbud mod spilreklamer virker mere og mere som en fornuftig løsning

Lemvig

W for Vrist - har skiltemand haft lidt for travlt?

Lemvig

Selv om det er en alvorlig sag bliver det også underholdende

Hundredvis af ben amputeret, mulige dødsfald og topchef fyret med millionhåndtryk: Det her skal du vide om skandalesagen

Kultur

Dorte var på scenen for første gang: - Vi fandt sammen som et band over et par flasker rødvin

Lemvig For abonnenter

Ny fond bevilger penge til sø-restaurering: Vi har faktisk fået mere end vi har bedt om

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Sport

Lynet fra Lemvig slår til igen: Smadrer 39 år gammel dansk rekord

Lemvig

Porup får nu indflydelse uden for banen

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Vestjylland

Efter amputationsskandalen: Fyret koncerndirektør afløses midlertidigt af to personer fra egne rækker

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Vestjylland

Region Midtjylland lukker en række teststeder: Her kan du stadig blive testet for corona

Annonce