Annonce
Lemvig

To på ATV fik flere sigtelser

Politiet havde flere sigtelser til to mænd, der tirsdag blev stoppet på en ATV-crossmaskine. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Gjellerodde: En 50-årig mand fra Lemvig måtte tirsdag formiddag aflevere en portion blod til nærmere analyse efter han var blevet stoppet på Gjelleroddevej nordvest for Lemvig.

Manden kørte på en ATV-crossmaskine, der ikke var indregistreret, og det fik politiet til at reagere. En alkoholtest viste, at manden havde en promille over det tilladte, og en narkometertest viste, at manden også var påvirket af flere euforiserende stoffer.

Derfor blev manden anholdt, så der kunne tages en blodprøve, der skal afgøre mandens præcise alkoholpromille, samt om de euforiserende stoffer var over en bagatelgrænse.

Ud over de sager blev den 50-årige sigtet for ikke at have et gyldigt kørekort til ATV'en, lige som han blev sigtet for, at ATV'en ikke var indregistreret.

Der var også hilsner fra politiet til en 58-årig mand fra Lemvig, der var passager på ATV'en. Den 58-årige havde ingen styrthjelm på, og en visitering viste, at han havde en ulovlig kniv på sig. Passageren blev sigtet for begge forhold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Debat

Debat: Udbetal hjælpepakkerne nu!

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce