Sport

To TTH-spillere er blandt efterårets bedste

Magnus Bramming har været en af de bedste ligaspillere i efteråret ifølge divisionsforeningen. Foto: Morten Stricker

Divisionsforeningen har kåret efterårets hold i håndboldligaen. Her er der blevet plads til Magnus Bramming og Kasper Kildelund. Også den kommende TTH-spiller og ligatopscorer, Johan Meklenborg, er på holdet.

Holstebro: Der venter en længere pause i herrehåndboldligaen, da de næste uger skal bruges på VM-slutrunden.

Derfor har der været lejlighed til at kigge tilbage på de 18 runder i efteråret, og hvilke spillere der har præsteret bedst. Ud fra en række forskellige statistikker er der blevet udregnet en "MEP-score" af divisionsforeningen, som har kåret de mest effektive spillere i denne sæson. Spillerne med den højeste score har fået en plads på efterårets hold.

Magnus Bramming er på baggrund af det blevet udvalgt til holdet, hvor han er blevet vurderet som den næstbedste i håndboldligaen. Kun Niclas Kirkeløkke fra GOG overgår fløjraketten, som, med få udfald, har været en af de mest konstante og solide spillere i denne sæson for TTH Holstebro. Han har udvist stor målfarlighed, og han er placeret på en tredjeplads på topscorerlisten med 109 mål.

Der er også blevet plads til Kasper Kildelund på højrefløjen. Selvom højrefløjen ikke har været ligeså målfarlig som fløjkollegaen, så har han leveret flere fine præstationer, og han står noteret for 74 scoringer og en 23. plads på topscorerlisten.

På playmaker-positionen er Johan Meklenborg blevet valgt. Meklenborg har fortsat den gode form fra sidste sæson, og den kommende TTH Holstebro-spiller ligger øverst på topscorerlisten.

Udover de tre så består efterårets hold af Jens Fredsgaard fra Århus Håndbold, Aaron Mensing fra Sønderjyske, Niclas Kirkeløkke fra GOG og Magnus Saugstrup fra Aalborg Håndbold.

Ingen på holdet er med omkring landsholdet, så de skal først i aktion igen, når håndboldligaen genoptages i februar. Niclas Kirkeløkke var udtaget til slutrunden, men han måtte melde afbud, da han fik en alvorlig knæskade i en af de sidste kampe inden pausen.

0/0
Annonce
Lemvig-Thyborøn

Lemvig henter forsvarsspecialist hjem til Vestjylland: - Nu kan jeg endelig kalde mig ligaspiller

Håndbold

Skjern, Skanderborg og Ribe-Esbjerg venter i pokalen

Fodbold For abonnenter

Holdet der har tabt 13-2 og 18-0: Det gør langt mere ondt at tabe 3-2

Sport

Syvende sejr i træk sendte LGF i serie 2

TTH Herrer For abonnenter

TTH og cheftræner skal snakke fremtid inden sommerferien

TTH Herrer

Sønderjysk stortalent tager tre år i TTH

Sport For abonnenter

Duffy ødelagde Højbjergs fest

Lemvig-Thyborøn

LTH henter tidligere stortalent og en tårnhøj nordmand

Sport

Søvndal om lukning: Det gjorde ondt, men jeg blev også lettet

Annonce