Annonce
Erhverv

Topfashion åbner butik i Lemvig

Når Topfashion fra Struer vælger at etablere sig i Lemvig, skyldes det primært, at Butik Helle i Lemvig er lukket. Topfashion sælger nogle af de samme tøjmærker, som Butik Helle solgte. Arkivfoto
Tøjbutikken Topfashion fra Struer åbner en afdeling i Lemvig i løbet af november. Den nye butik kommer til at ligge i Østergade - dér, hvor tøjbutikken Venus tidligere lå.

Lemvig: Nu kommer der liv i et tomt butikslokale i Østergade i Lemvig.

Det er dametøjsbutikken Topfashion fra Struer, der åbner en afdeling i Lemvig.

- Der er ikke sat dato på endnu, men det bliver i løbet af november, siger Søren Blaabjerg Jepsen.

Det er hans hustru, Pia Blaabjerg Jepsen, der ejer Topfashion, mens ægtefællen Søren B. Jepsen hjælper med regnskabet og andre af de bagvedliggende ting i forretningen.

Baggrunden for Topfashions etablering i Lemvig skal findes i lukningen af Butik Helle i Lemvig.

- Det er ærgerligt, at Butik Helle er lukket ned, og man således ikke længere kan købe de tøjmærker i Lemvig, som butikken solgte. I Topfashion sælger vi nogle af de samme mærker, og derfor er det nærliggende at åbne en afdeling i Lemvig. Det er første gang, vi åbner en afdeling uden for Struer, siger Søren B. Jepsen.

De har drevet forretning i 16 år - på et tidspunkt med to forretninger i Struer. For nogle år siden blev butikkerne slået sammen til én. Topfashion har desuden en webshop, og både den fysiske del og webshoppen har ifølge Søren B. Jepsen et godt salg.

Den nye Topfashion-afdeling kommer til at ligge dér, hvor tøjbutikken Venus tidligere lå i Østergade. Det var i begyndelsen af 2016, at Venus lukkede. Det er Vestjysk Bank, der ejer bygningen.

- Vi kommer til at ligge et godt, centralt sted i Lemvig. Vi ligger tæt på Torvet, og bygningen har en flot facade, siger Søren B. Jepsen.

Han glæder sig til, at nogle af kunderne nu får kortere afstand til en Topfashion-butik.

- Vi har en del kunder fra Lemvig Kommune, og nu kan vi give dem en bedre service i form af en kortere køretur, siger Søren B. Jepsen.

Der skal ansættes tre medarbejdere i den nye Lemvig-butik, og dem er Pia og Søren B. Jepsen i øjeblikket i færd med at finde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Jesus har tunet ind på 89,1 MHz

Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Kultur

Kunstmuseum klar til at åbne

Annonce