Annonce
Lemvig

Liv i tomme lokaler efter flere år: Ny butik slog dørene op

Pia Blaabjerg Jepsen er indehaver af Topfashion, der nu har afdelinger i både Struer og Lemvig. Foto: Allan Damgaard
Torsdag den 31. oktober slog Topfashion dørene op til sin nye Lemvig-afdeling, og det vrimlede med kunder på den første åbningsdag.
Annonce

Lemvig: Dametøjsbutikken Topfashion fra Struer slog torsdag den 31. oktober dørene op til sin nye Lemvig-afdeling i Østergade, og dermed er der kommet nyt liv i et butikslokale, der har stået tomt i efterhånden nogle år.

Pia Blaabjerg Jepsen er indehaver af Topfashion, og hun var selv til stede på åbningsdagen i Lemvig.

- Der har virkelig været mange kunder i dag, så vi har fået en perfekt start her i Lemvig, sagde Pia B. Jepsen, da avisen kiggede forbi midt på eftermiddagen.

Her havde Pia B. Jepsen og hendes to medarbejdere travlt med at ekspedere de mange kunder, der var fristet af åbningstilbuddene.

Blandt medarbejderne kunne man finde Michelle Collin, og det er hende, der kommer til at stå for den daglige ledelse af Lemvig-afdelingen, mens Pia B. Jepsen hovedsageligt vil være i Struer-afdelingen.

- Ind imellem vil jeg dog også være i Lemvig-afdelingen, sagde Pia B. Jepsen.

Den nye Topfashion-afdeling ligger dér, hvor tøjbutikken Venus tidligere lå. Det var i begyndelsen af 2016, at Venus lukkede. Det er Vestjysk Bank, der ejer bygningen.

Baggrunden for Topfashions etablering i Lemvig skal findes i lukningen af Butik Helle i Lemvig.

- Det er ærgerligt, at Butik Helle er lukket ned, og man således ikke længere kan købe de tøjmærker i Lemvig, som butikken solgte. I Topfashion sælger vi nogle af de samme mærker, og derfor er det nærliggende at åbne en afdeling i Lemvig. Det er første gang, vi åbner en afdeling uden for Struer, sagde Søren B. Jepsen, da vi for et par uger siden skrev om Topfashions etablering i Lemvig.

Søren B. Jepsen hjælper hustruen med nogle af de bagvedliggende ting i forretningen - blandt andet med regnskab.

De har drevet forretning i 16 år - på et tidspunkt med to forretninger i Struer. For nogle år siden blev butikkerne slået sammen til én. Topfashion har desuden en webshop, og både den fysiske del og webshoppen har ifølge Søren B. Jepsen et godt salg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Lemvig For abonnenter

Kun 20 medarbejdere bliver tilbage i Lemvig - hvad skal der ske med bygningen på Torvet

Annonce