Annonce
Sport

Torp har fået sit gennembrud og vil ikke bytte sit pokal-hattrick for årets bedste mål

Victor Torp jubler efter sin scoring i Parken i starten af november, hvor han scorede til 2-2 mod FCK. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Victor Torp fra Lemvig har fået masser af spilletid i Superligaen, efter han blev udlejet til Lyngby. Det har udmøntet sig i syv mål på ni kampe og han erkender, at det er gået bedre end forventet.
Annonce

Kongens Lyngby: Det kan godt være, at Victor Torp lavede hattrick i Lyngbys pokalkamp mod Slagelse, da de kongeblå vandt med hele 9-0.

Det var dog ikke den 21-årige lemviger, som løb med overskrifterne. Det gjorde holdkammeraten Nicolai Geertsen. Midterforsvareren scorede et mål som i den grad trak overskrifter, da han først ramte overliggeren med et saksespark og få sekunder efter flugtede returbolden i mål.

Målet er efterfølgende gået verden rundt, blevet set over en halv milliard gange og er i spil til "Puskas-prisen", som bliver giver til årets bedste mål i verden i kalenderåret.

- Nu fik jeg tre mål, og så er det okay, at Geertsen fik dét mål. Det er noget, som han faktisk er er ret god til, og han laver en del saksespark til træning. Jeg er fint tilfreds med mit hattrick, og jeg ville ikke bytte, siger Victor Torp.

Midtbanespilleren har masser at være tilfreds med i de tre første måneder i Lyngby, efter at FC Midtjylland valgte at leje Torp ud i denne sæson - og i samme omgang udstyrede ham med en fem-årig kontrakt.

Annonce

Brug for minutter

Det var især jagten på spilletid på højeste niveau, som fik Victor Torp til Lyngby, og det har han fået.

Han har fået otte kampe fra start, er blevet skiftet ind i én, og i de ni kampe, har han lavet syv mål.

- Det må jeg erkende, at jeg gerne havde solgt den for inden. Jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle lave syv mål i ni kampe, og jeg har aldrig været i bedre målform. Det er også noget af det, jeg gerne vil bygge på mit spil, at der kommer et slutprodukt på, fortæller Victor Torp.

Udover et pokalhattrick har han indtil videre kunne notere sig et mål mod FCK i Parken, et mål mod AGF og det seneste mål var i fredags, hvor han scorede et glimrende frisparksmål mod AC Horsens.

Holdkammeraterne fra Lyngby tiljubler Victor Torp efter fredagens frisparksscoring mod AC Horsens. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Torp kan godt mærke, at de mange minutter på højeste niveau, har været med til at flytte ham.

- Jeg havde ikke forventet, at det skulle gå så hurtigt, og at jeg var starter allerede i min anden kamp. Det var noget jeg gik efter, og som jeg havde håbet på, men man skal lige se det hele an. Jeg kan godt mærke, at det har flyttet noget, især det her med, at man hele tiden skal indgå i relationer med sine holdkammerater, siger Victor Torp.

Annonce

Egne ben

Det er ikke kun på banen, at Victor Torp har skulle vænne sig til nye omgivelser.


Det er fedt at prøve at opleve København. Det er første gang jeg bor i en storby, med alt ære og respekt for Herning, så det er med at udnytte det.

Victor Torp, Lyngby Boldklub.


Skiftet til Lyngby har betydet, at han har skiftet Lemvig og Herning ud med hovedstaden, og det har også været givende.

- Jeg vil gerne stå lidt mere på egne ben, og det har været spændende at prøve. Den første uge var speciel, men så vænner man sig til det. Det er fedt at prøve at opleve København. Det er første gang jeg bor i en storby, med alt ære og respekt for Herning, så det er med at udnytte det, siger Torp.

Nu glæder han sig til at fortsætte med at bevise sig selv hver dag til træning hos Lyngby, som han har fået et rigtigt godt indtryk af.

- Der er en fed harmoni i truppen. I administrationen, på trænergangen og på akademiet, det minder om det jeg kender fra Midtjylland, hvor der ikke er så stor opdeling og hvor alle kan have en mening og blive hørt, selvom der selvfølgelig er nogen, som træffer den endelige beslutning, siger Victor Torp.

Han får også stadig input fra hjemstavnen, selvom afstanden er blevet større efter skiftet.

- Jeg har stadig kontakt med en del fra Lemvig, så jeg har selvfølgelig fået nogle beskeder, men det har ikke bare været nu her, for dem jeg er tæt med, snakker jeg selvfølgelig med jævnligt. Det er dejligt at vide, at folk følger med, siger Victor Torp.

Lyngby ligger næstsidst med tre point, men holdet har mulighed for at sætte flere point på kontoen mandag, hvor Brøndby venter på udebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Opbakning til Høfde 42-kæmperne

Annonce