Annonce
Erhverv

Torvehallen er solgt - nu skal bygningen gøres klar til nyt liv

Nu sker der ting og sager med bygningen, hvor Torvehallen tidligere var at finde. Foto: Morten Bang Larsen
Makkerparret Søren Skov og René Dunker har købt stuen og 1. sal i ejendommen, hvor Torvehallen engang lå, og hvor de i forvejen har lejligheden på 2. sal.

Struer: S/D Ejendomme har købt bygningen i Vestergade i Struer, hvor grønt- og blomsterbutikken Torvehallen tidligere var at finde.

Bag ejendomsselskabet står murermester René Dunker og Søren Skov, der er sælger. De to, som både hver for sig og sammen ejer en række lejemål, købte tilbage i december 2017 lejligheden på 2. sal i byggeriet i Vestergade og har nu altså også investeret i resten.

Det fortæller René Dunker, som sammen med makkeren kunne se fornuft i at have eneret over hele bygningen i forhold til eksempelvis renovering.

- Lejligheden på 1. sal er 130 kvadratmeter og selve butikken er 150 kvadratmeter med en kælder på det samme, siger René Dunker, som derfor ser det som mest oplagt at få nogen ind, der har brug for kælderen.

- Der er både adgang fra butikken og udefra, og planen er nu at få butikslokalet ryddet og malet, så folk kan komme ind og se de store rum og mulighederne i dem, forklarer murermesteren, som er mere end åben over for folk med ideer til, hvad der kan være i dem.

Annonce

Vi har en ansat til at gå og renovere, og så er vi jo også selv nogle unge knejter med masser af krudt i røven, så skal der gives en ekstra skalle, så gør vi det.

René Dunker, murermester

Sparker døren ind

Den tidligere butik skal forblive som erhverv, ifølge René Dunker.

- Der er også et kæmpe gårdanlæg omme bagved, som også kunne være interessant for en eventuel lejer, siger han og tilføjer, at engang imellem, så skal man tage en chance.

- Vi tror selvfølgelig på det, og der læner jeg mig lidt op ad min kompagnon, som er god til at sparke døre ind, men vi skal være mere attraktive end de andre, lyder det fra René Dunker.

Renoveringen er allerede i gang i lejligheden på 2. sal, som forventes at kunne udlejes fra 1. juni, hvorefter turen kommer til lejligheden på 1. sal og erhvervsdelen.

- Vi har en ansat til at gå og renovere, og så er vi jo også selv nogle unge knejter med masser af krudt i røven, så skal der gives en ekstra skalle, så gør vi det, fortæller René Dunker, som allerede nu gerne viser lokalerne frem for muligt interesserede.

Lejligheden på 2. sal er 80 kvadratmeter og både den og den på 1. sal vil stå som totalt renoverede, når arbejdet er færdigt.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

112

Mand løb nøgen rundt

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

112

Fik to anmeldelser om biler på havnen

Annonce