Lemvig

Trækker sig fra formandspost

Det blev blot til et år på posten som formand for Danske Svineproducenter. På generalforsamlingen i dag skal der derfor vælges ny formand. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Danske Svineproducenter skal vælge ny formand, da Torben Hauskov fra Lemvig har valgt at trække sig efter blot et år på posten

Lemvig: Efter blot et år på formandsposten har Torben Hauskov valgt at stoppe som Danske Svineproducenters formand.

Det skriver brancheorganisationen i en pressemeddelelse, de har sendt ud i dag.

- Min tid slår ganske enkelt ikke til, forklarer den 40-årige formand, der til daglig er svineproducent i Lemvig.

Allerede da Torben Hauskov tiltrådte som foreningens formand for et år siden, drev han en omfattende landbrugsvirksomhed med 2350 søer og 1050 hektar jord, men for nylig er den produktion udvidet med yderligere 1000 søer på et andet site. Alle smågrise sælges i Danmark ved 30 kg.

- Jeg må vist indrømme, at jeg vist er mere landmand end politiker. Jeg vil gerne det hele, men det kan jeg ikke, og så bliver jeg nødt til at prioritere landbrug og familie først, forklarer Torben Hauskov i pressemeddelelsen.

- Desuden er jeg gift og er far til tre børn i den skolesøgende alder, og dem vil jeg også gerne bruge så meget tid på som muligt, pointerer Torben Hauskov.

Derfor har han valgt, at han ikke genopstiller ved Landsforeningens valg til bestyrelsen, som bliver afholdt ved generalforsamlingen i Fredericia i dag.

- Udgangspunktet var egentlig, at jeg genopstillede, men eftersom jeg går af som formand, har jeg valgt, at jeg alligevel ikke genopstiller. For jeg synes ikke, det er passende i forhold til en ny formand, at en tidligere formand sidder med i bestyrelsen, forklarer han.

Danske Svineproducenters bestyrelse vil konstituere sig senere i eftermiddag i umiddelbar forlængelse af foreningens generalforsamling.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kursændring: Nu må Claudis Have godt servere alkohol

Lemvig

Hvem skal være årets frivillige

Holstebro For abonnenter

I klemme hos Vestforsyning: Beboere skal betale 108.000 kroner for nye vand- og varmerør

Kultur

Her har man ikke mærket til truslen fra computeren

Lemvig

35 kilometer gravearbejde med spændende fund er snart afsluttet

Struer For abonnenter

Finn fik flænset sin elskede Alfa Romeo på sin fødselsdag

Lemvig

Plads til flere blomster: - Det må gerne være visuelt dejligt at se på

Annonce