Annonce
Lemvig

Restauratør: Vi kommer nok til at miste en stor del af vores omsætning

Karsten Sig Stakksund kalder det en træls situation, at værtshuse nu skal lukke klokken 22 som en del af strategien for at inddæmme coronavirusen. Arkivfoto: Allan Damgaard
På Restaurant Tante ærgrer man sig over, der nu er kommet nye restriktioner, som vil hold ekunderne væk
Annonce

Lemvig: Nattelivet over hele landet havde langsomt indstillet sig på, at man kunne holde åbent til klokken to.

Men med statsminister Mette Frederiksens udmelding på et pressemøde fredag eftermiddag, blev der sat en stopper for de åbningstider. I stedet skal værtshuse og barer nu lukke klokken 22 som en del af strategien for at mindske spredningen af coronavirus.

Og den melding vækker ikke begejstring hos Karsten Sig Stakksund, der er indehaver af Restaurant Tante i Lemvig.

- Det er træls, for vi kommer nok til at miste en stor del af vores omsætning. Tidligere på sensommeren ville folk gerne komme herned, men nu kommer de formentlig slet ikke herned, når vi skal lukke klokken 22. Det er nemlig i de sene timer, at folk for alvor vil gå ud, siger han.

Annonce

Håber på kompensation

I første omgang er der lagt op til, at restriktionerne for barer og restauranter skal vare til 4. oktober. Men Karsten Sig Stakksund tror ikke, at barerne kan vende tilbage til normale tilstande derefter.


Tidligere på sensommeren ville folk gerne komme herned, men nu kommer de formentlig slet ikke herned, når vi skal lukke klokken 22.

Karsten Sig Stakksund, indehaver, Restaurant Tante


Derfor kan han kun håbe på, at der bliver mulighed for at søge kompensation for de skærpede lukketider i en hjælpepakke, som folketingets partier søndag aften forhandlede på plads. Dem havde Karsten Sig Stakksund dog ikke noget kendskab til søndag eftermiddag.

Til gengæld roser han gæsterne for at overholde reglerne på værtshuset, hvor man blandt andet skal bære mundbind, hvis man er stående gæst.

- Folk har været gode til at huske at tage mundbind på, respektere reglerne og sidde ned, når de er her, siger indehaveren af Restaurant Tante.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Minkfarm på Thyholm ramt af corona: Avler savner klare svar fra Fødevarestyrelsen

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: TTH genfandt den defensive formel og satte Lemvig på plads

Annonce