Annonce
Danmark

Trafikkaos på Fyn: Spærret motorvej forventes ryddet igen klokken 14

Foto: Local Eyes
Væltet lastbil fyldt med dieselolie har spærret det østgående spor ved Middelfart siden lørdag morgen.

Omkring klokken 14 forventer Vejdirektoratet, at der atter er helt hul i gennem på Fynske Motorvej ved afkørsel 58 a og 58 b ved Middelfart.

En lastbil, der kører med dieselolie, væltede kl. 7.25 lørdag morgen og forårsagede en kort overgang, at både det vest- og østgående spor var spærret. Det vestgående spor blev hurtigt åbnet for trafik, men værre er situationen i retningen mod Sjælland - her er der stadig lukket af, og trafikanter må søge andre veje.

Ifølge Vejdirektoratet forventer myndighederne, at oprydningsarbejdet er overstået omkring klokken 14. Udfordringen er blandt andet, at vejbanen er blevet opløst af dieselolien, og de skader skal udbedres, inden der igen kan gives grønt lys for lørdagstrafikken.

Ifølge Fyns Politi skyldes uheldet formentlig, at et dæk på lastbilen er eksploderet.

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Aggressioner med støtte fra Trump.

Israel går igen til valg, og det vil være en ulykke for både israelere og palæstinensere, hvis Benjamin Netanyahu vinder. Han ligger selv langt ude på højrefløjen og vil der ud over basere sin regering på religiøse fundamentalister fra det endnu mere ekstreme højre. Der er i bogstaveligt forstand ingen grænser for Netanyahus aggressioner. Han er desuden opmuntret af støtten fra Trump, der sjældent undgår at puste til konflikten. Netanyahu leger som sædvanlig med ilden og har i valgkampen spillet ud med et kynisk stunt. Nu vil han inddrage de israelske bosættelser i Jordan-dalen og på den måde udvide Israels territorier yderligere. Dette brud på Folkeretten og international ret vil bombe fredsprocessen langt tilbage. Lige her og nu til ubodelig skabe for den palæstinensiske befolkning, men også til stor skabe for israelerne selv på bare lidt længere sigt. Palæstina reduceres til en endnu mindre enklave midt i Israels territorium, og palæstinenserne står tilbage som taberne med færre rettigheder. FN advarer mod udviklingen, og Danmark må også på banen med klare meldinger. En to-stats-løsning med sikre grænser og gensidig respekt mellem befolkningsgrupperne er den eneste langtidsholdbare og civiliserede vej at gå. Netanyahu er farlig for israelere, palæstinensere og muligheden for fred.

Lemvig

Verdensmusik spiller til dans

Annonce