Annonce
Erhverv

Travlhed og pladsmangel: Klar til store millioninvesteringer

TCM Group har netop indviet byggeriet af en ny lagerbygning, hvor der skal være plads til 6.000 bordplader. De kommende år byder på store investeringer i produktionsapparatet. Arkivfoto: Morten Stricker
Køkkenfabrikanten TCM Group planlægger at investere 30 millioner kroner om året i produktionsapparatet. Desuden er der indledt nyt byggeri af lagerhal.

Tvis: De seneste to år har køkkenvirksomheden TCM Group i Tvis omsat for en milliard kroner og leveret overskud på den rigtige side af 100 millioner kroner.

Nu bliver der også skruet op for investeringerne i firmaet, der beskæftiger 500 medarbejdere.

Fredag blev der taget første spadestik til en ny lagerhal, hvor der skal være plads til 6000 bordplader mod 700 på det gamle lager.

Annonce

- Det er en nødvendig investering. Vi er begyndt at mangle plads. Derfor valgte vi at bygge en ny lagerhal på 1500 kvadratmeter, så vi får udvidet kapaciteten og gør det ordentligt fra starten. Det er en investering til 12 millioner kroner, siger den administrerende direktør.

Fredag var en stor del af medarbejderne samlet for at markere udvidelsen. Samtidig er et nyt opskæringsanlæg til otte millioner kroner taget i brug. Dertil kommer flere mindre investeringer.

- Vi synes, at det var en oplagt mulighed for lige at samle medarbejderne til at markere, at det går godt i virksomheden. Med investeringerne i nyt lager og nye maskiner vil vi også gerne vise, at vi tror på fremtiden i Tvis, siger Torben Paulin, der fredag fik anledning til at takke medarbejderne for indsatsen i et travlt år og servere flæskestegssandwich til frokost.

Investeringer fortsætter

Det er desuden TCM Groups intention at servere flere nyheder i de kommende år. Tvis-firmaet producerer først og fremmest Tvis og Svane Køkkener. Dertil kommer Nettoline og Kitchin.


Vi forventer, at vi de kommende år skal investere 30 millioner kroner om året i nyt produktionsapparat.

Torben Paulin, administrerende direktør, TCM Group


Der er lagt op til store investeringer i produktionsfaciliteterne i de næste par år i forsøget på at fortsætte væksten og øge effektiviteten og evnen til at konkurrere med de øvrige køkkenfabrikanter.

- Vi forventer, at vi de kommende år skal investere 30 millioner kroner om året i nyt produktionsapparat, siger Torben Paulin, der sammen med den øvrige ledelse vurderer, om TCM skal gøre brug af den købsoption, som firmaet har på en grund ved siden af.

Den øgede vækst har de senere år resulteret i flere arbejdspladser i Tvis. Det er også forventningen og håbet, at den udvikling kan fortsætte. Aktuelt har virksomheden 8-10 ledige stillinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Christian Eriksen er stabiliseret efter kollaps på banen: - Flere spillere og tilskuere græd

Kultur For abonnenter

Håndsprit står klar til festival: - Det er mere sikkert her end i Bilka

Kultur

Bogbussen kører igen til august

Annonce