Annonce
Holstebro

Tre gange har Sara ændret på sin eksamensopgave

Coronaen, nedlukningen og genåbningen med restriktioner har tvunget butikselev Sara Schou til at sadle helt om og starte forfra på sin afsluttende fagprøve. Foto: Lund
Mens gymnasieeleverne grundet coronaen er endt med at skulle op til færre eksamener, så har butikseleven Sara Schou smidt sin fagprøve ud og er startet forfra.
Annonce

Holstebro: Pølsevognen var bestilt. Budgettet klappet af med hovedkontoret. Datoen for det store åbent hus fastsat, og aftaler med grossisterne indgået.

Men så kom coronaen og stak en kæk i hjulet for Sara Schous afsluttende prøve. Hun er elev hos VVS-Eksperten i Holstebro.

- Jeg havde brugt så lang tid på den, og så skulle jeg bare smide det hele ud og begynde forfra, fortæller Sara Schou, der i forvejen havde skrottet sin første problemformulering og fagprøve, fordi hun fik mulighed for at bytte skolepraktikken i Skive ud med en elevplads i Holstebro.

Også hendes chef, Jan Aude, ærgrede sig over, at arrangementet måtte aflyses.

- Vi har været rigtig glade for Sara og ville gerne give hende mulighed for at lave noget ekstraordinært. Hun er den første elev i hele kæden, som får lov til at stå for sådan en event dag, fortæller Jan Aude.

Annonce

Så må det blive online

Så for tredje gang er Sara Schou nu i gang med sin fagprøve, og en ny problemformulering skal afleveres 8. juni, og en ny opgave løses. Det bliver at planlægge, markedsføre og gennemføre nogle online event dage.

- Det er jo en helt anden verden og et noget større arbejde, medgiver Jan Aude, men han er overbevist om, at det klarer Sara Schou også.

VVS-Eksperten har valgt at fastansætte Sara Schou efter endt uddannelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Solen blev sunget ned på Havnen

Annonce