Annonce
Sport

Tre på stribe: Mod slutningen på sæsonen er Lemvig-Thyborøn Håndbold blevet specialister i at spille uafgjort

Mark Nikolajsen og resten af Lemvig-truppen fik det ene point med sig hjem, da de lørdag var en tur i Fredericia i kvalifikationsspillet. Arkivfoto: Johan Gadegaard
For tredje kamp i træk delte Lemvig-Thyborøn Håndbold i porten, da holdet lørdag eftermiddag var på besøg i Fredericia. Rent statistisk ved jeg ikke hvad sandsynligheden er for det, men den må være ret lille, siger forsvarsprofil.

Fredericia: Da Århus Håndbold efter grundspillets sidste spillerunde erklærede sig selv konkurs, fjernede det med et trylleslag størstedelen af den sportslige betydning for sæsonens sidste tre kamp i kvalifikationsspillet.

Nedrykning var ikke længere et tema for Lemvig-Thyborøn Håndbold, men alligevel er holdet fortsat med at klø på. Lørdag blev det på ny til point, da holdet spillede 30-30 på udebane mod Fredericia HK, og det passede cheftræner Anders Thomsen meget godt.

- Vi er begyndt at tage point i alle kampe og det er sådan set en meget god evne, siger træneren med et grin.

Annonce

Men både for ham selv og for truppen har det også været en del af målsætningen, at man skulle levere ordentligt, selv om man ikke længere havde kniven for struben.

- Til alle de sidste kampe er vi gået ind med en ambition om, at vi ville slutte sæsonen godt af, og det synes jeg vi indtil nu er lykkedes med, forklarer Anders Thomsen.

Sjælden statistik

Pointdelingen mod Fredericia var tredje kamp i træk, Lemvig-Thyborøn Håndbold spillede uafgjort i HTH Herreligaen. I en sport, hvor uafgjort på grund af det høje antal mål i sig selv er et mere sjældent resultat end i for eksempel fodbold, er det nærmest en bedrift i sig selv.

- Jeg har lige siddet i omklædningsrummet og snakket med Thomas Damgaard om det. At det er for vildt, at efter ikke at have spillet uafgjort hele sæsonen, så har vi nu gjort det tre kampe i træk, fortæller Nicolai Pugholm Hvid.

- Rent statistisk ved jeg ikke hvad sandsynligheden er for det, men den må være ret lille.

Kampen i tal

Fredericia HK - Lemvig-Thyborøn Håndbold 30-30 (15-17)

HTH Herreligaens kvalifikationsspil, 2. runde

Stillinger undervejs: 3-3, 6-7, 8-9, 12-12, 13-15, 15-17, 15-19, 17-21, 21-22, 23-24, 27-26, 30-30.

Mål, LTH: Mads Thymann 6, Nicolaj Spanggaard 6, Jesper Kokholm 5, Mark Nikolajsen 4, Pelle Schilling 3, Niels Lindholt 2, Nicolai Pugholm 1, Thomas Damgaard 1, Mikkel Sandholm 1, Søren Nørgård 1.

Topscorer, FHK: Martin Bisgaard 5, Nicolaj Nørager 5.

Udvisninger: FHK 7, LTH 6.

Ligesom sin cheftræner er forsvarsspecialisten glad for, at holdet er i gang med at slutte sæsonen godt af. Lemvig har kun tabt to af ni kampe i 2021, hvilket mere lyder som en statistik for et tophold end et bundhold.

Alligevel glæder stregspilleren sig over, at det snart er slut. Selv om holdet er inde i en god stime, passer det ham fint at der nu kun mangler en enkelt ligakamp, samt en enkelt pokalkamp.

- Kroppen siger, at det ikke gør så meget at vi snart er færdige. Det har været en lang sæson og det kan man godt mærke, forklarer Nicolai Pugholm Hvid.


Jeg har lige siddet i omklædningsrummet og snakket med Thomas Damgaard om det. At det er for vildt, at efter ikke at have spillet uafgjort hele sæsonen, så har vi nu gjort det tre kampe i træk.

Nicolai Pugholm Hvid.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Endnu en flyttedag for kviktestcenter

Annonce