Annonce
Danmark

Hvorfor er vi ramt af corona? Her er tre vilde bud

Senest er mundbindet blevet et våben i kampen mod corona. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Informationsniveauet er højt i Danmark. De fleste ved ret meget om den truende coronapandemi og om, hvordan vi bremser smitten. Alligevel er der nogen, som hælder til mere kulørte forklaringer. Forklaringer som kan findes på nettet. Her er tre af de mest fremherskende konspirationsretninger, der er i omløb. Lokaliseret af professor Kasper Grotle Rasmussen, Syddansk Universitet.

1. Corona er et biologisk våben

Coronavirussen er skabt i et laboratorium som et biologisk våben, typisk af enten kineserne eller amerikanerne. Formålet er enten at angribe et andet land eller endda sin egen befolkning. "Coronabomben" har Times of India kaldt den.

2. Medicinalindustrien står bag

Det kan også være medicinalindustrien, big pharma, der står bag coronaen. Enten for at tjene penge på medicin eller med en bagtanke om at tvangsvaccinere hele befolkningen og i samme ombæring putte medicin eller overvågning i vaccinen, så befolkningen kan kontrolleres. Denne type konspiration rammer på et eller andet tidspunkt Bill Gates, der efter sigende har store finansielle interesser i at skabe sygdomme, som han kan sælge vacciner imod via sin fond.

3. Corona findes ikke

Magtfulde mennesker har bildt os ind, at coronavirus er farlig, og de har gjort det med det formål at kontrollere os. For eksempel kan politikerne bruge frygten til at fjerne borgernes rettigheder og indføre mere overvågning. Den teori går typisk i retningen af, at faren fra corona er ikke særlig stor. Det virkelige problemer er regeringen, der har planlagt det hele for at tvangsmedicinere os og gøre os til slaver. I en afledt version af denne teori er det ikke virus, der gør os syge, men i stedet stråling fra de 5G-netværk, der er ved at blive sat op

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

36-årig havde smidt affald i vejkant

Lemvig

Smittetallet nede på det halve

Lemvig

Fyrede kanonslag af to steder i byen

Annonce