Annonce
Holstebro

Tricktyve havde succes hos købmand - indtil de mødte en kvinde i døren

To mænd måtte efter alt at dømme gå tomhændet (på nær en øl, der blev betalt for) fra købmanden i Nr. Felding mandag aften. Genrefoto: Johan Gadegaard. Arkivfoto: Morten Stricker
Den ene afledte, mens den anden stjal cigaretter og tobak hos købmanden i Nørre Felding. De havde dog ikke taget højde for at møde en bestemt kunde.

Nørre Felding: 99 procent. Så langt lykkedes et par tricktyve med deres skumle planer mandag aften.

Her besøgte de to mænd, der ifølge politiet begge beskrives som mellemøstlige af udseende, Min Købmand i Nørre Felding. Den ene afledte personalets opmærksomhed bagerst i butikken, og imens gik hans kompagnon i gang.

Cigaretskabet blev tømt, og manden var også på både kontoret og i kaffestuen, hvor han uden held forsøgte at åbne et pengeskab.

Men tobak og cigaretter havde han. Nu manglede kun den sidste procent af planen - at slippe væk med tyvekosterne.

- Men i døren møder manden en kunde, som spørger, om han ikke har tænkt sig at betale for det, han har i kurven. Hun bliver stående i døren, så han ikke kunne komme forbi, og det ender med, at manden efterlader kurven og forsvinder ud af butikken, forklarer Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Den anden mand ender med at betale for en øl, hvorefter også han forlader købmandsbutikken.

Annonce

Købmand: Dejligt

- Det er dejligt, at vi har den slags kunder, som er årvågne. Det er vi nødt til at være herude i de små lokalsamfund. Stor ros til kunde og personale, siger købmand Kenneth Johansen, der selv spillede fodbold, da det uvelkomne besøg fandt sted.

Han ilede efter kampen til Nørre Felding for at takke og tage hånd om personalet.

- Personalet var ikke bevidst om, hvad der var ved at ske, fordi de blev trukket væk, mens den anden foretog "selvbetjening". Men alle - både personale og kunde - har bare taget alt helt "cool", siger Kenneth Johansen.

De to mænd, som står bag forsøget på tricktyveri, beskrives som 30-40 år. De taler begge dansk. Den ene er omkring 187 centimeter høj, kraftig af bygning og har kortklippet fuldskæg. Den anden er cirka 180 centimeter og almindelig af kropsbygning.

Politiet skal i løbet af tirsdagen have set nærmere på overvågningsbilleder fra butikken.

- Det er meget flot reageret af kunden, konkluderer Lilian Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce