Annonce
Holstebro

Trillingsgaard fik p-bøde på sin egen plads

Ernst Trillingsgaard var selv med, da "Trillingsgaard Plads" fik sit navn i 2017. Nu har han fået en p-bøde for at parkere på den plads, som han har lagt navn til. Arkivfoto: Michael Sand Andersen
Selv om man har fået en plads opkaldt efter sig, giver det åbenbart ikke en speciel ret til at parkere på stedet. Ernst Trillingsgaard har fået parkeringsbøde på den plads ved Musikteatret, som han har lagt navn til.
Annonce

HOLSTEBRO: Ernst Trillingsgaard var gennem 20 år direktør for Hostebro Hallen/Musikteatret, og i 2017 blev pladsen foran Musikteatret omdøbt til Trillingsgaards Plads for at ære byens tidligere direktør og kulturkøbmand.

Men selv om man har fået en plads opkaldt efter sig, giver det ikke et privilegium til at parkere på stedet. Det måtte Ernst Trillingsgaard erfare, da han før jul var i Holstebro for at holde et foredrag i Laden for en pensionistforening.

- Forinden havde jeg et møde med Anders Jørgensen (direktør på Musikteatret - red.), og jeg parkerede foran Musikteatret, fortæller Ernst Trillingsgaard, som var opmærksom på skiltet med to timers parkering.

De to mænd blev dog enige op, at der næppe var problemer med at parkere på stedet en torsdag formiddag. Men Trillingsgaard blev klogere.

- Jeg havde ikke set nogen p-bøde i vinduet. Men nogen tid efter fik jeg en rykker for bøden, fortæller Trillingsgaard, som trækker på smilebåndet af episoden.

- Det syntes jeg da ikke, de kunne være bekendt, sådan at sende en p-bøde, efter jeg havde parkeret på min "egen" plads, som han siger med et smil.

Han har dog ikke gjort noget for at slippe for bøde.

- Vi gik da også grinte lidt af det - fordi vi syntes, det var lidt skrapt, siger han med henvisning til konen.

- Men regler er regler, og dem skal man rette sig efter. Og så er det bare med at få det betalt hurtigst muligt for at få det overstået.

Ernst Trillingsgaard parkede på de p-pladser nærmest Musikteatret, som kun har været brugt lidt, siden kommunen indførte to-timers parkering i dagtimerne.

Til gengæld er der ofte fyldt op på de resterende pladser med fri parkering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Rykkede ud til brand i skorsten

Lemvig

Fiskeren: Vi mærker ikke giften

Annonce