Annonce
TTH Damer

Trine Knudsen stopper i TTH et år før tid - og Ilda smutter også

Trine Knudsen kommer kun til at udfylde det ene år af den to-årige kontrakt, hun skrev med TTH Holstebro før denne sæson. Som resultat af et uforløst ægteskab er parterne blevet enige om at skilles. Arkivfoto: Johan Gadegaard
TTH Holstebros damehold bliver to profiler fattigere efter denne sæson. Både Trine Knudsen og Ilda Kepic søger andre græsgange efter sommerferien.
Annonce

Holstebro: Historien om TTH Holstebro og Trine Knudsen er historien om et ægteskab, der aldrig blev så lykkeligt, som nogen af parterne havde håbet på.

Playmakeren kom før denne sæson til klubben på en to-årig kontrakt og store forventninger på sine skuldre, men har haft svært ved at finde melodien. Derfor har klubben og spilleren efter flere samtaler aftalt at ophæve samarbejdet et år før tid, så begge kan kigge sig om efter nye løsninger.

- Det har bestemt været en svær beslutning for mig, men jeg har brug for at starte op på en frisk i en ny klub. Klubben og jeg har ikke fået det ud af hinanden rent sportsligt, som vi begge havde håbet på. Nu skal jeg ud og finde ny glæde og gnist ved håndbolden, siger den 26-årige Trine Knudsen i en pressemeddelelse.

Indtil videre er der ikke meldt en ny klub ud for bagspilleren. Afskeden med Trine Knudsen er ikke relateret til det udgiftstop, som TTH Holstebro har set sig nødsaget til indføre som følge af coronakrisen.

- Det havde vi allerede lavet aftalen med Trine om, inden alt det her skete, så de to ting hænger ikke sammen. Men jeg kommer ikke til at hente en erstatning ind for hende, sådan som situationen er lige nu, fortæller direktør John Mikkelsen.

Klubben og jeg har ikke fået det ud af hinanden rent sportsligt, som vi begge havde håbet på. Nu skal jeg ud og finde ny glæde og gnist ved håndbolden.

Trine Knudsen.

Annonce

Smutter til udlandet

Et mere ventet farvel til klubben er Ilda Kepics. Forsvarsgeneralen havde kontraktudløb, og det lå i kortene, at hun var på vej videre.

- Da vi lavede kontrakten med Isabella Jakobsen, var det tanken, at hun skulle ind og overtage Ildas position, så det har været planen, at hun skulle videre, forklarer John Mikkelsen.

For 25-årige Ilda Kepic går turen til udlandet, hvor hun skal afprøve sig selv i nye rammer i en endnu unavngiven klub.

- Jeg glæder mig meget til et nyt håndboldeventyr, og her er mit mål at blive en god to-vejs spiller igen. Det har jeg savnet, og da muligheden bød sig, var jeg ikke i tvivl, siger Ilda Kepic, der er åben for et gensyn med TTH på et senere tidspunkt, i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Ældre mand overholdt ikke vigepligt

Lemvig

Surfere får sæsonpremiere i Lemvig

Annonce