Annonce
Struer

Trods styrt: Jakob Fuglsang har ikke meldt afbud til Struerløb

Jakob Fuglsang måtte udgå af gårsdagens Tour de France-etape med stærke smerter, og dermed er det tvivlsomt, at han kan deltage i gadeløbet i Struer den 30. juli. Foto: Anne-Christine Poujoulat/ AFP/Ritzau Scanpix
Jakob Fuglsang styrtede på gårsdagens etape og måtte udgå af Tour de France. Det gør hans deltagelse i gadeløbet i Struer tirsdag den 30. juli tvivlsom, men han har endnu ikke meldt afbud, og arrangørerne håber stadig på hans deltagelse.
Annonce

Struer: Der gik en ærgrelsens suk igennem cykeldanmark i går, da Jakob Fuglsang styrtede og måtte udgå af Tour de France. Dermed blev håbet om en dansk topplacering i det prestigefyldte cykelløb slukket.

Samtidig sad en flok arrangører af Le Tour Revanchen i Struer tirsdag den 30. juli og ærgrede sig om muligt endnu mere. Nu er det nemlig tvivlsomt, om den danske cykelstjerne når at blive klar til gadeløbet i Struer.

- Ja, det er virkelig ærgerligt, og vi må også være realistiske og sige, at det er tvivlsomt, at han kan deltage i løbet i Struer efter så voldsomt et styrt. Men vi har endnu ikke modtaget noget afbud, og vi er ikke i tvivl om, at Jakob Fuglsang vil gøre alt for at blive klar til løbet i Struer. Så der er stadig et håb om, at han kan cykle i Struer, siger chefen for Lydens By Struer, Peter Kjeldbjerg.

Det er f Sport Group, der sammen med en række samarbejdspartnere - blandt andet Struer Kommune - står bag gadeløbet i Struer, og det er Lydens By Struer, der står for markedsføringen af Le Tour Revanchen.

Peter Kjeldbjerg glæder sig over, at Jakob Fuglsang trods alt ikke har brækket noget. Det kan betyde, at han kommer hurtigere tilbage i cykelsadlen.

- Hvis Jakob Fuglsang ikke kan cykle i Struer, så kan han måske stadig være til stede ved løbet i Struer, siger Peter Kjeldbjerg.

Han tilføjer, at ganske vist er gadeløbet i Struer slået op på Jakob Fuglsang som det store navn, men der stiller også mange andre stærke cykelryttere til start i Struer. Der er blandt andre fem af de danske ryttere fra årets Tour de France, der stiller til start i Struer. Det er Michael Mørkøv, Michael Valgren, Kasper Asgreen, Mads Würtz og Lars Bak.

- Lige nu forhandles der på livet løs med mulige deltagere i Struerløbet, så det skal nok blive et stærkt felt, selv om Jakob Fuglsang eventuelt ikke måtte være med, siger Peter Kjeldbjerg.

Ja, det er virkelig ærgerligt, og vi må også være realistiske og sige, at det er tvivlsomt, at han kan deltage i løbet i Struer efter så voldsomt et styrt.

Peter Kjeldbjerg, Lydens By Struer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Forsøgte at bryde døre op

Annonce