Annonce
Struer

Trodser corona: Lions Struer vil lave stor messe i april 2021

Struer har tidligere haft sin helt egen messe - som her i 2005. Nu vil de lokale Lions klubber genoplive messen 17. og 18. april næste år. Arkivfoto : Tommy Kofoed
Lions klubberne i Struer inviterer til infomøde 2. november - målet er at tage temperaturen på den lokale opbakning til en stor messe
Annonce

Struer: Lions klubberne i Struer, der er Lions Struer, Lions Kirsten Bang og den nystartede ungdomsafdeling LEO Struer, har valgt at tage Struer Kommune på ordet og slippe aktivitetslysten fri.

Det sker med initiativet Struer Messen, der efter planen skal gennemføres i april næste år. Klubberne har derfor inviteret lokale erhvervsdrivende til et informationsmøde 2. november klokken 19 i Struer Energi Park.

På mødet løftes sløret for klubbernes mål med messen, og det er meningen, at mulighederne for en gennemførelse af messen skal drøftes, og at der bliver mulighed for at reservere stande.

Visionen hos Lions klubberne er lige nu at fylde alle hallerne i Struer Energi Park i dagene 17. og 18. april næste år.


Lions ignorerer absolut ikke den verserende pandemi, men håber på, at corona-situationen er så meget under kontrol til foråret, at det er forsvarligt og muligt at holde Struer Messen.

Hanne Rasmussen, præsident for Lions Kirsten Bang, på vegne af Lions klubberne i Struer


- Covid-19 bør ikke få os til at leve i en osteklokke for fremtiden. Vi skal så vidt muligt leve vores liv og lave aktiviteter, hvor mennesker kan mødes, lave en handel og få inspiration og fællesskab, siger præsidenten for Lions Kirsten Bang, Hanne Rasmussen i en pressemeddelelse.

- Vi skal lære at leve med virus i vores omgivelser, og vi skal turde lave gode aktiviteter sammen i en form, så det er forsvarligt.

Annonce

En kombination

- Lions ignorerer absolut ikke den verserende pandemi, men håber på, at corona-situationen er så meget under kontrol til foråret, at det er forsvarligt og muligt at holde Struer Messen. Hvis man vil lave noget så stort, som en messe er, så nytter det ikke at vente at se, før man sætter forberedelserne i gang. Så må forberedelserne gøres i en positiv forventning om, at det kan lade sig gøre, siger Hanne Rasmussen.

For efterhånden flere år siden blev der hvert år holdt en messe i Struer, som trak mange mennesker til hallerne.

Lions klubberne mener, at tiden nu er inde til at vække messen til live igen.

Messen er tænkt som en kombination af salg, udstilling og præsentation af foreninger og lokale iværksættere med mere. Kun fantasien sætter grænser, siger Hanne Rasmussen i pressemeddelelsen.

Der er sendt invitationer ud til dem, man kan forvente vil deltage i den kommende Struer Messe. Andre som ikke har modtaget en invitation, er meget velkomne til at rette henvendelse til messekoordinator Inge Thomsen på mobil 2192 3732 eller mail: struermessen@gmail.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

36-årig havde smidt affald i vejkant

Lemvig

Smittetallet nede på det halve

Lemvig

Fyrede kanonslag af to steder i byen

Annonce