Annonce
Lemvig

Truede sig til narko og kontanter: Tre mænd kræves fængslet

Arkivfoto
Tre mænd truede sig i december til narko og pengebeløb hos flere forskellige privatadresser - blandt andet i Lemvig-området.

Lemvig: Tre unge mænd blev fredag formiddag fremstillet i grundlovsforhør i Holstebro - sigtet for flere hjemmerøverier i Lemvig, Roslev og Nykøbing Mors.

Den seneste - i Tørring ved Lemvig - skulle være foregået den 2. februar. Her skulle to af de tre sigtede have trængt ind i et privat hjem og tildelt hjemmets beboer fem slag i ansigtet og på kroppen. De to tiltalte skulle have truet manden i hjemmet med en pistol til at udlevere 10.000 kroner i kontanter og 30-40 gram hash.

Men også i december måned sidste år - havde de to tiltalte - med den tredje - været på hjemmebesøg på flere adresser.

I tidsrummet fra den 20. til den 30. december skulle de tre nemlig have trængt ind i et hjem i Roslev - og også her anvendt vold og trusler for at få hjemmets beboer til at udlevere et ukendt pengebeløb og ukendt mængde amfetamin.

Samme fremgangsmetode et par dage senere, hvor også en beboer på Nykøbing Mors har fået besøg af de tre mænd, som har truet med hammer og peberspray til at udlevere narko og et ukendt pengebeløb.

De tre sigtede er mellem 22 år og 29 år. De to tiltalte, der var med på alle hjemmerøverier nægtede sig skyldige, mens den sidste erkendte forholdene.

Alle tre gerningsmænd blev varetægtsfængslet i fire uger, da de tidligere er straffet for lignende forhold.

De tre mænd er alle sigtede under straffelovens særlige hjemmerøveri-paragraf, der straffer sigtede ekstra hårdt - som udgangspunkt med fem års fængsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Annonce