Sport

TTH flytter hver fjerde damekamp til Struer

Mathilde Neesgaard er en af de spillere, der var med, da TTH Holstebro i 2017 spillede en hjemmekamp mod Skanderborg i Struer Energi Park. I denne sæson vender hun og holdkammeraterne tilbage. Foto: Johan Gadegaard

Struer Energi Park har én gang tidligere dannet hjemmebane for TTH Holstebros damer. I den nye sæson bliver endnu flere kampe rykket de 14,5 kilometer nordpå.

Struer: Navnet er TTH Holstebro, men en del af de faste tilskuere og sponsorer kommer fra nabobyen mod nord. Og der er potentiale til endnu mere.

Derfor er Struer Kommune et marked, som TTH Holstebro i den kommende sæson vil gøre endnu mere for at dyrke. Klubben har derfor valgt at placere tre af damernes mest attraktive hjemmekampe i Struer Energi Park, fremfor den normale hjemmebane i Gråkjær Arena.

- Vi vil gerne se, om vi kan få elitehåndbolden i Holstebro bredt ud til at være et regionalt hold. Hvis vi skal fastholde TTH som "Danmarks stærkeste håndboldklub", som vi ynder at kalde det, skal vi have hele området med for at kunne fastholde to ligahold på højt niveau, forklarer John Mikkelsen, direktør i TTH Holstebro.

I forbindelse med åbningen af Struer Energi Park spillede TTH Holstebros damer i 2017 en ligakamp mod Skanderborg i den nye hal. Nu vender holdet altså tilbage, og der bliver ikke blot tale om, at man har placeret tre "småkedelige" kampe mod profilløse modstandere, men opgør mod blandt andet mestrene og bronzevinderne fra sidste sæson.

- Du kan ikke være halvt gravid, og det er også det, vi prøver at sige her. Vi går helhjertet ind i Struer, fordi vi tror på projektet og håber at kunne trække fulde huse mod spændende modstandere, der kommer til byen med flere landsholdsspillere, siger John Mikkelsen.

Indtil videre er Struer det eneste sted i området, TTH Holstebro har placeret kampe væk fra Gråkjær Arena. Men der er også overvejelser om, man kan komme endnu bredere ud i bestræbelserne på at være hele områdets hold, for eksempel ved at ligge kampe i Vinderup eller Borbjerg.

Tre kampe i Struer

Tre ud af grundspillets 13 hjemmekampe i HTH Go Ligaen har TTH Holstebro valgt at placere i Struer Energi Park. Der er tale om følgende kampe:


  • TTH Holstebro - København Håndbold den 26. oktober
  • TTH Holstebro - Viborg HK den 7. november
  • TTH Holstebro - Nykøbing Falster den 30. januar

Herrerne bliver hjemme

Den nye sæson kommer også til at byde på endnu flere dobbeltstævner i Gråkjær Arena, hvor begge ligahold spiller i forlængelse af hinanden.

Et tiltag, som, klubbens ledelse håber, kan være med til at løfte tilskuerpotentialet til mindre attraktive kampe. Især omkring dameholdet har man oplevet, at nogle modstandere havde svært ved at trække folk i arenaen - det håber man at kunne udligne ved at lægge disse kampe sammen med en attraktiv herrekamp.

- Det er et forsøg på at løfte oplevelsen ved nogle af de mindre attraktive kampe, bekræfter direktøren.

Når I gerne vil udvide jeres forretning og være hele områdets hold, betyder det så også, at vi kan forvente at komme til at se herrerne spille hjemmekampe uden for Gråkjær Arena i fremtiden?

- Helt konkret ligger der ikke nogen tanker om det, og det er slet ikke noget, vi som sådan har diskuteret at gøre. Herrerne spiller fortsat alle deres hjemmekampe i Holstebro, siger John Mikkelsen.

Kampene i Struer Energi Park vil blive afviklet i samarbejde med Struer Håndbold, som er samarbejdsklub med TTH Holstebro. Ungdomshold fra Struer Håndbold vil spille forkampe til TTHs ligakampe i Struer.

0/0

Tophistorier

Annonce
TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: - Det var svært at skaffe penge, når man kom vest for Ringvejen

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tumblere havde stor succes til DM

Tophistorier

Sport

Verdensholdet er tilbage i det vestjyske

TTH Damer For abonnenter

Krautmeyer: - En succes har sæsonen vel ikke været

TTH Herrer

Sønderjysk stortalent står på ønskesedlen i TTH

Annonce