Annonce
Sport

TTH forlænger med fløjspiller og sender bagspiller til 1. divisionsklub

Tobias Bay skal også i næste sæson agere backup for Magnus Bramming på TTH Holstebros venstre fløj. Arkivfoto: Lars Kofoed
To af talenterne i TTH Holstebro har fået styr på fremtiden, der for den enes vedkommende ligger i Holstebro og for den andens i København.
Annonce

Holstebro: Den 20-årige venstrefløj Tobias Bay har haft et godt efterår, hvor han i flere omgange har vist sig som en kompetent afløser for Magnus Bramming.

De fine takter er blevet belønnet af klubben, der har forlænget aftalen med fløjspilleren med yderligere et år, så den nu løber frem til sommeren 2022.

- Der var mange ting, som talte for en forlængelse. Jeg trives på holdet, vi har et godt trænerteam, og der er gode folk i og omkring klubben. Desuden er TTH en klub, hvor der forventes meget af dig, og det tror jeg kan udvikle mig yderligere, siger Tobias Bay i en pressemeddelelse.

En forlængelse, der vækker glæde på direktørens kontor.

- Tobias er en spændende fløjspiller, som hele tiden udvikler sig. Derfor har han nu et niveau, hvor han gør sig fortjent til mere og mere spilletid på liganiveau. Han har en god læremester i Magnus Bramming, og Tobias lægger lag på sit spil, siger direktør John Mikkelsen.

Annonce

Bagspiller til København

Mens det bliver til et år mere i TTH for Tobias Bay, bliver det til gengæld et farvel til bagspilleren Johan Kofoed.

Den 19-årige ungdomslandsholdsspiller har ikke fået mange minutter på banen trods en fast reserverolle de seneste sæsoner, og har derfor valgt bytte Holstebro ud med hovedstaden til sommer, hvor han skal tørne ud for 1. divisionsklubben Ajax København.

- Jeg ser dette skifte som et naturligt skridt for mig. Jeg vil gerne spille mig til mere erfaring og mere rutine, så jeg på sigt kan blive en etableret ligaspiller. Dette håber jeg at kunne indhente i Ajax, siger Johan Kofoed.

Johan Kofoed skifter til Ajax København i 1. division i jagten på mere spilletid. Foto: Morten Strægaard

Hos TTH Holstebro erkender man, at den 201 centimeter høje venstre back havde brug for at finde nye græsgange for at kunne udvikle sig.

- For Johan gælder det nu om at få mange flere kampminutter i benene, og derfor synes vi, det er et rigtigt godt valg for ham at tage til Ajax København, hvor han bliver en del af et godt miljø, siger John Mikkelsen.


Tobias er en spændende fløjspiller, som hele tiden udvikler sig. Derfor har han nu et niveau, hvor han gør sig fortjent til mere og mere spilletid på liganiveau.

John Mikkelsen, direktør i TTH Holstebro.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce