Annonce
Sport

TTH må udsætte lokalbrag mod Skjern: 11 spillere og 3 ledere smittet

For anden spillerunde i træk er både TTH Holstebros og Lemvig-Thyborøn Håndbolds kampe blevet udsat på grund af coronasmitte. Foto: Morten Stricker
Mandagens kamp mellem TTH Holstebro og Skjern Håndbold er udsat grundet smitte-udbruddet hos førstnævnte.

Holstebro: Det kommer måske ikke som den store overraskelse at mandagens kamp mellem TTH Holstebro og Skjern Håndbold ikke bliver til noget.

Mange havde forudset at der næppe ville komme så meget styr over smitteudbruddet hos TTH Holstebro før jul, at kampen ville kunne spilles. Og søndag formiddag kom beskeden så også, kampen er udsat til et endnu ikke fastsat tidspunkt.

- Vi har 11 spillere og 3 ledere som fortsat sidder i isolation efter de blev konstateret smittet lige op til jul og i de seneste juledage. Derfor når de ikke at blive klar til mandagens kamp mod Skjern Håndbold og vi må se os nødsaget til at udsætte kampen til endnu ukendt dato, siger  direktør John Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Alle spillere og andet personale i TTH Holstebro har været hjemsendt siden den 22. december. Klubben har fulgt alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer om isolation og bekæmpelse af yderligere smitte.

Status quo

Også hos Lemvig-Thyborøn er situationen ikke optimal, hvilket også har resulteret i en aflysning af deres kamp mod GOG.

- Vi er på mere eller mindre status quo fra før jul, nemlig at cirka halvdelen af truppen er ramt. Som sent som i går søndag fik vi en tilføjelse til antallet af smittede, fortæller direktør Søren Pedersen.

Med halvdelen af truppen ramt af corona-smitte ser det ikke lyst ud i forhold til torsdagens kamp mod Mors-Thy. Men når antallet ned under de fem smittede, der er kravet for at en kamp skal spilles, så stiller LTH op. Foto: Morten Stricker

I alt er seks af syv kampe i mandagens spillerunde blevet udsat grundet coronasmitte. Det gælder også Sønderjyske mod Nordsjælland, Skanderborg-Aarhus mod Mors-Thy, Aalborg mod Ribe-Esbjerg og Skive mod Bjerringbro-Silkeborg.

Rundens sidste kamp, KIF Kolding mod Fredericia, skal indtil videre spilles.

- Det følger udviklingen i samfundet, og det bliver et forfærdeligt puslespil at løse, når de udsatte kampe skal afvikles. Men det skal lykkes. Vi har en runde den 30. december, som man kan begynde at frygte for. Vi må gøre skaden op på den anden side af nytår, siger Frank Smith, der er chef for turneringer i Dansk Håndbold Forbund, til TV2 Sport.

Annonce

Forvent ikke en toppræstation

Efter planen venter der igen en fuld spillerunde i HTH Herreligaen torsdag 30. december, der er den sidste spillerunde inden EM-pausen i januar.

Og ser situationen bedre ud til den tid, så kommer Lemvig-Thyborøn Håndbold på banen torsdag.

- Vi følger restriktionerne, så har vi under fem spillere smittet den 30. december - og det samme gælder for Mors-Thy - så spiller vi. Men vi skal også huske truppens ve og vel. Nu har jeg selv været ramt af corona, heldigvis med et mildt forløb, men jeg kan da godt mærke, at det har sat sig på lungerne, så vi kan måske heller ikke forvente, at spillerne bare lige står klar til en toppræstation igen på torsdag, siger Søren Pedersen.

Vi har 11 spillere og 3 ledere som fortsat sidder i isolation efter de blev konstateret smittet lige op til jul og i de seneste juledage. Derfor når de ikke at blive klar til mandagens kamp mod Skjern Håndbold.

John Mikkelsen, direktør i TTH Holstebro.
Annonce
Sport For abonnenter

Et kig ind i superligaklubbernes akademier: 13 vestjyske talenter står på spring til superligaen

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Søger løbende nye folk: Euro Industries har vokseværk

Sport For abonnenter

Slutspurt hjalp: Mange spillere vil med til indendørs fodboldturnering

Lemvig

Nørre Nissum-pige blandt udstillerne på Museet for Religiøs Kunst: Dejligt at være tilbage

Lemvig

Nye kandidater til Lemvig Prisen og opbakning til allerede foreslåede kandidater

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Holstebro For abonnenter

Gigt-patienten Per: At skulle vente fra august til februar på en undersøgelse - inden jeg overhovedet kommer videre til operationskøen - er helt skørt

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Navne For abonnenter

På denne måde burde alle forlade denne jord: ALS-ramte Knud-Erik Dam sagde tre ord, og tog så afsked med livet

Holstebro

Agnes og Esther uddeler p-bøder... som bilister bliver glade for

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Vestjylland

Spurgt på gaden: Påvirker de stigende el-, benzin- og varmepriser din hverdag?

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Bananen rådner videre, og vi er nødt til at tale om det

Lemvig

Hunden mistede livet: Ejendom ubeboelig efter brand

Annonce