Annonce
Sport

TTH siger farvel til hollændere

Efter to år i TTH rykker Inger Smits til næste sæson videre. Det samme gør landsmanden Lynn Knippenborg. Foto: Morten Stricker

Hverken Inger Smits eller Lynn Knippenborg får forlænget deres kontrakt, og skal dermed på jagt efter nye arbejdsgivere.

Annonce

Holstebro: Hvis man kan tælle lidt på fingrene, kommer det næppe som den store overraskelse, at TTH Holstebro ikke kommer til at forlænge kontrakterne med de to hollandske landsholdsspillere Lynn Knippenborg og Inger Smits.

Sammen med Mathilde Neesgaard udgjorde hollænderne den trio af bagspillere på TTHs damehold, der havde kontraktudløb efter denne sæson. Og med tilføjelsen af både Trine Knudsen og Camilla Pytlick fra sommer af, var der simpelthen ikke plads til at beholde alle tre spillere med kontraktudløb.

- Lynn og Inger har gjort en stor indsats i TTH Holstebro, hvor de på relativ kort tid har markeret sig i den danske liga. De har været et friskt internationalt pust til vores dametrup, og vi har nydt at have dem i klubben. Men alting får en ende, og efter en gensidig snak med både Lynn og Inger, har vi besluttet at de skal søge nye udfordringer fra næste sæson, siger TTH-direktør John Mikkelsen til klubbens hjemmeside.

Når tommelfingeren i sidste ende er blevet vendt ned til at fortsætte med hollænderne, er det et spørgsmål om økonomi, og hvordan man får mest ud af ressourcerne. Inger Smits har på sine bedste dage været ren verdensklasse, men der har været meget langt mellem snapsene. I alt for mange kampe har hun været en dyr dame for TTH, mens Lynn Knippenborg aldrig fik sat det aftryk, man havde håbet på, da man hentede hende til klubben.

Annonce

En god oplevelse

Inger Smits har været to år i TTH, mens Lynn Knippenborg kun får en sæson i klubben, men fælles for begge er, at de har været glade for opholdet og udfordringerne i den danske liga.

- Jeg kom til TTH Holstebro for snart to år siden, og det har jeg aldrig fortrudt. Jeg har været rigtig glad for at være i klubbens miljø, hvor jeg har fået en masse gode nye bekendtskaber og samtidig har det været en god periode i min karriere, hvor jeg føler at jeg både har udviklet mig som håndboldspiller og person. Pether har været den rigtige træner for mig, og han har hjulpet mig til, at jeg nu kan tage det næste skridt i min karriere, siger Inger Smits.

- Det har været en god oplevelse at komme til den danske liga, som er fyldt med dygtige spillere. Det har været udfordrende og sjovt, og jeg vil se tilbage på min tid i TTH Holstebro med et stort smil, supplerer Lynn Knippenborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kommunen skærper restriktionerne

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Struer

Festival vil stadig gasse virus væk

Struer

Tomme pladser i kontorlandskabet

Annonce