Sport

TTH siger farvel til seks spillere

Forsvarsspecialisten Hanne Nielsen (til venstre) er en af de seks spillere med kontraktudløb, der stopper i TTH Holstebro efter denne sæson. Foto: Ole Nielsen

- I sidste ende handler det om, hvordan vi tror, vi får mest ud af de penge, vi har at råde over. Vi er kommet frem til, at vi gerne vil starte forfra med en stribe nye spillere, og derfor laver vi så stor en udskiftning, siger direktør John Mikkelsen.

Holstebro: I sidste uge kunne TTH Holstebro offentliggøre, at de to hollandske landsholdsspillere Inger Smits og Lynn Knippenborg ikke fortsætter i klubben.

Hollænderne er to af i alt ni spillere på dameholdet, der har kontraktudløb efter denne sæson. Men de bliver langtfra de eneste spillere, som må finde nye arbejdsgivere, når sæsonens sidste kamp er spillet.

- Vi har valgt at lave en større udskiftning på vores damehold, hvor vi kommer til at udskifte seks af de ni spillere, der har kontraktudløb, måske ender det på syv spillere, fortæller direktør John Mikkelsen.

Udover Knippenborg og Smits vinker TTH farvel til Hanne Nielsen, Mathilde Neesgaard, Louise Egestorp og Sarah Stougaard. De tre sidste med kontraktudløb, Siw Aabech, Line Frandsen og Sara Kececi, er man fortsat i forhandlinger med.

- I sidste ende handler det om, hvordan vi tror, vi får mest ud af de penge, vi har at råde over. Vi er kommet frem til, at vi gerne vil starte forfra med en stribe nye spillere, og derfor laver vi så stor en udskiftning, siger John Mikkelsen.

Samme økonomi

En af de spillere, der nu skal søge nye udfordringer er bagspilleren Mathilde Neesgaard, som dog kommer til at huske tilbage på hendes tid i Holstebro med glæde.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i TTH Holstebro, og klubben er blevet lidt som en stor familie for mig. Jeg har aldrig prøvet at være i en klub med så godt et håndboldmiljø - det har været helt unikt, siger Mathilde Neesgaard i en pressemeddelelse.

Direktøren vil gerne understrege, at der ikke er tale om en spareøvelse. Udskiftningerne i truppen betyder ikke, at klubben sætter lønbudgettet ned eller flytter midler fra dameholdet over på herreholdet.

- Selv om vi skifter mange spillere ud på dameholdet til næste sæson, bliver der ikke ændret på fordelingen mellem damer og herrer. Økonomien til dameholdet er den samme som før, men vi fordeler pengene lidt anderledes på dameholdet, fortæller John Mikkelsen.

Ifølge avisens oplysninger hedder den nuværende fordelingsnøgle, at 75 procent af lønkronerne i TTH Holstebro bruges på herreholdet, mens de resterende 25 procent bruges hos damerne. Camilla Pytlick og Trine Knudsen er allerede præsenteret som nye spillere, mens yderligere to nye damespillere forventes at komme på plads i løbet af denne uge.

0/0

Tophistorier

Annonce
TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: - Det var svært at skaffe penge, når man kom vest for Ringvejen

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tumblere havde stor succes til DM

Tophistorier

TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: En skruebold kostede Nøddesbo armbøjninger i busken

Annonce