Annonce
Håndbold

TTH skal lave en million ekstra over de næste fire måneder

- Beløbet vi fik ind var i omegnen af det, vi havde forventet, men da også lavere end hvad vi havde håbet på. Samlet set er beløbet flot, men en million kroner havde da været bedre, siger direktør John Mikkelsen om de 610.000 kroner klubben hentede ind på 'millionkampen'. Arkivfoto: Johan Gadegaard
'Millionkampen' lørdag kunne ikke helt leve op til sit navn, og derfor venter et par måneder med hårdt arbejde på TTH Holstebros kontor, før regnskabet skal lukkes til sommer.

Holstebro: I forbindelse med lørdagens EHF Cup-kamp mod franske Nimes havde TTH Holstebro inviteret til den årlige 'millionkamp', hvor klubben med en stribe aktiviteter på dagen prøver at rejse flest mulige penge sammen.

Klubdagen gav samlet et overskud på 610.000 kroner, hvilket bestemt luner i klubkassen, også selvom der var et godt stykke op til den million kroner, man havde drømt om. Et beløb der dog skal tages som netop en drøm mere end et realistisk mål.

- Beløbet, vi fik ind, var i omegnen af det, vi havde forventet, men da også lavere, end hvad vi havde håbet på. Samlet set er beløbet flot, men en million kroner havde da været bedre, siger direktør John Mikkelsen.

Hvert år skal TTH Holstebro generere en indtægt på cirka to millioner kroner på ekstra aktiviteter som 'millionkampen', hvis der skal stå sorte tal på bundlinjen. Og det arbejde kommer til at fortsætte helt frem til sæsonens afslutning.

- Vi er stadig et stykke fra at være i mål og mangler at indhente omkring en million kroner på nuværende tidspunkt, forklarer John Mikkelsen.

Ligesom alle andre virksomheder opererer TTH Holstebro med både faste og variable udgifter og indtægter. Havde man for eksempel allerede udlejet Kay Smits fra sæsonstarten og ikke først et halvt år inde i sæsonen, havde vejen til sorte tal på bundlinjen været kortere.

Til gengæld kan sportslig succes gøre op for det, og derfor har direktøren da også krydset fingrene.

- Hvis vores herrer gør det godt ved Final 4 og i slutspillet, vil der være gode muligheder for at tjene ekstra penge der. På samme måde vil det også bidrage positivt, jo flere tv-kampe vi får i resten af sæsonen, forklarer John Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Mindre opgaver rykkes frem

Lemvig

Campingpladser starter forsigtigt op

Annonce