Annonce
Sport

TTH tabte første bronzekamp i Gudme: Bussen kom for sent og tanken gik tom

Mathias Gidsel og GOG fik spillet den første bronzekamp på fynboernes præmisser, og det skal TTH Holstebro have lavet om på, hvis de vil have en chance for slutte sæsonen med medaljer om halsen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
TTH Holstebro har ikke opgivet drømmen om at slutte sæsonen med bronzemedaljer om halsen, trods et klart nederlag i første opgør mod GOG. Kan vi minimere vores fejl, bliver det en helt anden kamp i Holstebro, siger cheftræner.

Gudme: Overtroiske typer vil nok mene, at det nærmest var symbolsk for kampens resultat, at TTH Holstebros bus først trillede ind på parkeringspladsen foran Phønix Tag Arena 45 minutter før kampstart.

Normalt ankommer holdet til udekampe halvanden time før kampstart, men en lidt sen afgang fra Holstebro kombineret med vejarbejde omkring Lillebæltsbroen fik minutterne til at rasle af onsdag eftermiddag. For spillerne var det dog nærmest en gave, da de hermed slap for et langt taktisk oplæg fra cheftræner Søren Hansen.

Men hvad der derimod er et faktum er, at de sortblusede gæster på banen kom til at hænge efter de løbeglade fynboer. Skaderne og de opslidende semifinaler har sat sine spor i truppen, og nærmest fra første minut var det TTH, som skulle slide for at komme tilbage, hver gang GOG bragte sig foran.

Annonce

- Det blev en hård kamp for os. Vi ramte ikke vores spil, og derfor blev det en kamp på deres præmisser. De løber hurtigt og er dygtige til at straffe vores fejl med nemme mål i den anden ende, og til sidst kunne man også godt mærke, at vi havde brugt mange kræfter på at hænge på dem, forklarer Jorn Smits.

Færre fejl, mere rytme

I sådan en kamp skal TTH Holstebro normalt holde sig på maksimalt fem tekniske fejl, hvis man skal slå et hold som GOG. Onsdag aften i Gudme noterede holdet sig for 11.

- De straffer vores fejl, når vi laver så mange, og derfor kommer sejren også til at se lidt større ud, end den måske var. Jeg synes faktisk, vi udfordrer dem fint på flere punkter og tror på, at vi godt kan vinde returkampen i Gråkjær Arena, hvis vi minimerer fejlene, siger cheftræner Søren Hansen.

Kampen i tal

GOG - TTH Holstebro 33-28 (17-16)

Bronzefinale, kamp 1

Stillinger undervejs: 3-3, 7-6, 10-8, 12-10, 14-13, 17-16, 20-16, 23-20, 26-22, 29-23, 32-25, 33-28.

Mål, TTH: Magnus Bramming 5, Aaron Mensing 5, Odinn Rikhardsson 4, Kay Smits 4, Allan Damgaard 2, Jorn Smits 2, Jesper Munk 2, Jonas Porup 2, Johan Kofoed 1, Jeppe Hauskov 1.

Topscorere, GOG: Emil Jakobsen 8, Mathias Gidsel 6.

Udvisninger: GOG 2, TTH 3.

Tilskuere: 852 i Phønix Tag Arena.

Det tror Jorn Smits sådan set også.

- Fejlene skal minimeres, og så skal vi finde en bedre rytme i vores angrebsspil. Det var ikke så flydende, men lidt for meget start og stop. Kan vi det, så bliver det en anden kamp, siger Jorn Smits.

- Vi tænker, at der skal spilles to kampe mere, inden vi går på sommerferie. Vores mål er som minimum at tvinge dem ud i en tredje kamp, for de skal ikke have lov til at vinde bronzemedaljerne hjemme hos os.

Annonce

Tiden hjælper TTH

Skader og slidte spillere betød, at de spillere der stod på banen for TTH i bronzekampen, kun havde nået at træne 30 minutter sammen siden semifinalenederlaget til BSH.

Nu er der fire dage til næste kamp, og vinder man den, er der yderligere ni dage til en tredje og afgørende kamp. Og de timer og minutter bør alt andet lige komme vestjyderne mere til gavn end GOG, der bortset fra Anders Zachariassen har alle mand klar.

- Jeg håber, at tiden hjælper os, så vi kan få lidt mere at skyde med. Og derfor håber jeg virkelig også, vores hjemmepublikum kan hjælpe os til en sejr på mandag og fremtvinge en tredje og afgørende kamp, for ni dage ekstra er rigtig meget tid til at arbejde med vores trup, forklarer Søren Hansen.

Og bliver der en tredje kamp i Gudme, så lover holdleder Steen Kallesøe også, at optakten til den kamp bliver lidt mindre kaotisk, end den blev onsdag.

- Så kører vi en halv time tidligere, så vi ikke risikerer at ankomme så sent igen, griner Steen Kallesøe.

Kamp to i bronzefinale-serien spilles mandag klokken 20.00 i Gråkjær Arena i Holstebro.


I skal bare tabe en gang til, TTH, så har I sommerferie.

En GOG-fan med lidt velmenende råd fra lægterne.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vikingerne mødte gamle finske kendinger

Kultur For abonnenter

Håndsprit står klar til festival: - Det er mere sikkert her end i Bilka

Kultur

Bogbussen kører igen til august

Annonce