Annonce
Ulfborg/Vemb

Tv-kanaler melder pas: Serie om badehotel er strandet

Brødreparret Oliver og Nick Mogensen (t.h.) overtog i starten af 2018 forpagtningen af Vedersø Klit Badehotel, hvis historie går helt tilbage til 1927. Arkivfoto: Morten Stricker
En tiltænkt serie om livet på Vedersø Klit Badehotel bliver ikke til noget, da det ikke har været muligt at få en aftale med en tv-station.
Annonce

Vedersø: Seertallet nåede op på den anden side af svimlende 1,7 millioner, da TV 2 i februar tog hul på sjette sæson af 'Badehotellet', der angiveligt er god at lune sig ved hjemme i stuerne.

Helt så højt ville bølgerne næppe gå i en dokumentarserie om livet på Vedersø Klit Badehotel, som Metronome Productions har haft en plan om at følge med et kamerahold. Men projektet er strandet, da det ikke har været muligt at indgå en aftale om visning på en tv-kanal:

- Vi præsenterede idéen til adskillige kanaler, og vi fik masser af gode tilbagemeldinger, men var desværre ikke plads til serien hos dem, siger Rasmus Ladefoged, programchef i Metronome Productions' afdeling i Aarhus.

Tanken var at spejle udfordringerne hos det østjyske brødrepar Nick og Oliver Mogensen, der i starten af 2018 overtog forpagtningen af det vestjyske badehotel, hvor det gennem årene har været særdeles vanskeligt at drive en sund forretning.

Annonce

Hed engang Hotel Seattle

Metronome Productions modtog sidste år et kontant skulderklap for idéen, da Den Vestdanske Filmpulje bød sig til med 50.000 kroner i udviklingsstøtte, men derved blev det altså:

- Det er ærgerligt, men det er vilkårene i vores branche. Vi udvikler og præsenterer mange idéer, hvor kun et fåtal går hele vejen, siger programchef Rasmus Ladefoged.

Metronome står i dag bag programmer som 'Luksusfælden', 'MasterChef', 'Familien fra Bryggen', 'Stormester', 'Klipfiskerne', 'Nybyggerne' og 'Politijagt.'

Midt i sin ærgrelse over, at det kun blev til snapshots fra Vedersø Klit Badehotel, glæder Rasmus Ladefoged sig over, at TV MidtVest nu og da lægger vejen forbi den 92 år gamle matrikel ved Vesterhavet.

Hotellet blev i sin tid opført af dansk-amerikaneren Thorvald Nygaard, der døbte huset Hotel Seattle.

Vedersø Klit Badehotel råder i dag over blandt andet 60 værelser, en restaurant og adskillige selskabslokaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

Annonce