Annonce
Navne

TV-tvillinger fik hjælpende hånd

Marketingchef Mikael Kolding (til venstre) og Ivan Jæger Christiansen fra Proshop sammen med Holstebro-tvillingerne Anders og Torben foran huset på Chr. Winthers Vej. PR-foto
Nyt udstyr fra tidligere Holstebro-dreng hjælper Holstebro-tvillingerne Anders og Torben i gang på YouTube-kanalen.
Annonce

Holstebro: Tvillingerne Anders og Torben fra Chr. Winthers Vej er for alvor blevet tv-darlings, efter at Christian Toft Bro og Line Morell Holm fra TV Midtvest gennem flere år har fulgt deres liv og været med til at producere programserien "Tvillingerne fra Holstebro" på TV 2. Og nu kan de også følges på deres egen kanal på YouTube.

I det seneste tv-program indrømmede tvillingerne, at de var udfordret med deres tekniske anlæg, især til redigering. Men nu har de fået uventet hjælp af den tidligere Holstebro-dreng, Ivan Jæger Christiansen, der er direktør for Aarhus-virksomheden Proshop, som sælger mange forskellige elektroniske produkter.

- Som tusindvis af andre er vi blevet charmeret af deres ligefremme facon og kan bare ikke stå for, at de elsker teknik og deler deres passion. Derfor ville vi gerne hjælpe dem godt i gang med et par stole, mus og tastatur til deres nye YouTube-kanal, hvor de deler ud af deres liv, siger direktøren.

Han besøgte forleden tvillingerne sammen med sin marketingchef Mikael Kolding og gav dem udstyret.

- Og efter at have besøgt dem kan vi bare sige, at de er lige så søde og rare som på tv. Det blev vildt hyggeligt, smiler Ivan Jæger Christiansen, hvis forældre fortsat bor i Holstebro.

- Vores forretning har alt det udstyr, de skal bruge, og så er der et godt match: Vi er i Proshop også rimelige passionerede og nørdede, siger han.

Ivan Jæger Christiansen forventer, at samarbejdet kan blive udvidet.

- Vi har givet dem udstyr fra vores eget gamer brand DUTZO. Så laver de et lille indslag på deres Youtube kanal, hvor de viser produkterne. Lad os se hvad det bliver til. Vi tager et skidt mere, hvis begge parter synes, det fungerer, siger direktøren.

Her finder man Holstebro-tvillingernes kanal:

https://www.youtube.com/user/torbenfoto/videos,

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce